Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, láttam, egyet is értek vele alapvetően.
Cserébe elolvashatod az #5-öt.
Én sem tudom ebbe beleélni magam, még ha hasonlőképpen is gondolkodom, mint a ''dal'' szerzője. Ezzel együtt fenntratom, amit leírtam - amire igény van, az megmarad, amire nincs, az eltűnik. A dolog trágár és szókimondó, vulgáris és közönséges, de veszélyt nem jelent senkire és semmire. Akkor miért tiltogatjuk be? Ezzel sokkal több problémám van. Lásd még: San Andreas szexbotrány, és úgy általában a szexualitás megítélése az erőszakkal, agresszióval, öldökléssel és gyilkolással szemben. Utóbbit nyugodtan nyomhatod főműsöridőben, előbbit meg sem említheted szankciók nélkül. Pedig én sokkal szívesebben szexelek, mint ölök, és mégis normálisnak érzem magam.
p -
parandroid
félisten
Akkor mégis miről beszélgetsz itt? Készséggel elfogadom a véleményedet, miszerint ennek semmi értelme, de csak azért beírni, hogy ''nem értem ezt az egészet, nem is érdekel, de szerintem szar'' - na, ennek nincs sok értelme.
písz.
Szerk: twollah, b*zmeg, nagyon utállak, mindig ezt csinálod: létrehozol egy tök jó topikot, aztán eltűnsz belőle, hogy sose látunk többet, és hagyod, hogy egymást gyilkolják a népek a flémkardokkal. Kezd az a benyomásom lenni, hogy te valami provokátor-bot vagy, ahogy Vladi a keresőbot.
Legszívesebben feltörnéma blogodat és jól leb*sználak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nem igazán vagy képben az anarchista és a punk mozgalmak ideológiájával kapcsolatban. No nem mintha olyan mélyenszántó lenbne, de mégis. Az egésza rról szól, hogy az éppen ''uralkodó'' osztály tűrőképességét és a ''társadalmilag elfogadható'' határait teszteli. Az a dolog mondanivalója, hogy mit miért szankcionálnak önjelölt cenzorok, és ebben ki mennyire asszisztál nekik. Semmi gond azzal, ha valaki trágár és közönséges, jó esetben ezzel önmagát minősíti, egyszerűen nem lesz rá igény, és eltűnik a süllyesztőben. Az a gond, hogy vannak bizonyos szervezetek, akik megmondják, hogy neked mi a ''jó'', és mitől kell téged ''megvédeni''. Amikor ezeket a szerevezeteket piaci és politikai érdekek irányítják, akkor van baj, és ez ellen ágál a maga egyszerű módján a ''művész''. Nem a ''zene'' a lényeg, hanem az, hogy milyen egyszerűen kiprovokálta, hogy az ortt és a többi sz*rrágó (értsd itt főleg a politikában aktív sajtót pártállástól függetlenül) rávetődjön.
p
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár még mindig nem vagy on. Nem igazán ismerjük pl a te véleményedet. vagy olvassunk blogot? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)