Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
gyermekeink egészsége, fejlődéséhez nélkülözhetetlen normális légkör, és úgy egyébként a normális józan paraszti ésszel gondolkodó ember adrenalin szintjére sincs jó hatással.
''de veszélyt nem jelent senkire és semmire''
emiatt írom. -
Flashy
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
én se hallgattam meg, a weboldal meg a dalszöveg pont elég volt. én is hasonló állásponton vagyok: feltűnésmánia, fikázni kell valamit. kicsit olyan mint a windowsfikázás, hogy maradjak a számtech dolgoknál. fikázni mindig divat, fikázni mindenki tud, a káromkodás meg mégtöbb embert megfog bármilyen oldalról is, kicsit belekavarnak a nyári punnyadtságba, céltalan káromkodás, minibotrány, aztán eltűnik az egész. se a windows, se a politika, semmi nem lesz ettől jobb, sőt, semmi újdonságot se mondanak amit ne tudott volna mindenki eddig is. úgy tesznek mintha bátrak lennének mert ők majd jól megmondják.
röviden összefoglalva marhaság.
(az igénytelenség szót még kihagytam, megfelelő helyeken beleértendő)
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ahogy gondolod.
Amugy nekem mar leesett az aminek le kellett esni.
Most azt szeretnem ha masoknak is leesne. -
válasz
parandroid
üzenetére
Olvasd el a #4-est.
-
twollah
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szeretem felrazni az embereket...
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
én nem beszélgetek. leírtam a véleményem, mert a topiknyitó twollah a nyitó hsz végére oddabiggyesztette a kérdést, hogy vélemény?
én válaszoltam rá a véleményemmel.
mi a probléma? -
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
nem hallgattam a zenét, éppen elég volt elolvasni a linken az összes mondanot, máris rájöttem hogy ennek semmi értelme. igazad van, lövésem sincs punk mozgalmakról, de nem is lesz.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest