Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Ezek a sz@rok azért vannak, hogy rávegyenek vásárolj meg valami hasonló vackot és csak utána tűnnek el. igazából ártalmatlanok, ha azt nem vesszük ártalomnak, hogy idegesítőek és elég sokszor lassítják a gépet, tehát jó lenne megszabadulni tőlük. Nekema legális McAfee Internet Security-m sem tudott mit kezdeni egy ilyennel, reinstall lett a vége. és a legröhejesebb: az Everest legújabb 4.50-es verzióját töltöttem le, igaz nem aLavalys webhelyéről, de legális letöltőhelyről. Amint elindítottam, megajándékozott egy kis spyware-val. Lecserélte a hátteret és egy kis ikon jelent meg az óra mellett úgy cirka öt percenként, hogy morbid módon figyelmeztessen, behatoltaka gépemre. Hihetetlen, hogy az Everest önkicsomagoló fájljába volt rejtve. Valaki veszi magának a fáradtságot erre az eszelős ötletre..hihetetlen. Szóval én nem tudtam eltüntetni, maradt a reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest