- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szimcsi #1135 üzenetére
Spybot főleg a registry turkálás ellen véd, meg egyéb hasonló módosítás ellen, a rezidens része főleg ezt figyeli, illetve van a letöltésblokkolója, ami elvileg háttérben dolgozik ha IE-t használsz. Bővebb védelemhez érdemes mást is rakni mellé. Spy Sweeper jó megoldás, ha sikerül beszerezni normális formában, akkor hatékony minden téren, és rezidensként figyeli a programindításokat is, a rossz cookie-kat is, a regadatbázis bejegyzéseket is, és a települő cuccokat is. Az Ad-Aware2007 leírta magát nálam, ez volt az első ami összeakadt a többi keresővel, míg azok jól együttműködtek. És rezidense nem is volt nálam, lévén hogy SE verzióm volt. Spyware Terminator szintén jó lehet, én használom, a Spybot védelmének jó kiegészítője lehet, amiben egyik gyengébb, a másik azt lefedi. Spybotnak érdemes a teljes vizsgálatát lefuttatgatni, meg hetente frissíteni, az úgy hatékony.
-
Kazimír
őstag
válasz
szimcsi #1135 üzenetére
A spy sweeper-t tudom ajánlani, egy időben nekem is az volt, sokmindent megfogott. Azt nem tudom mennyi memóriát használt. A Counterspy-t nem ismerem, sajnos.
Ha van lehetőséged mindegyikből mondjuk egy demót kipróbálni, akkor az alapján tudsz dönteni.
(Jómagam jelenleg egyébként a spyware doctor valamelyik verzióját használom Avast vírusírtóval, és egyelőre elégedett is vagyok vele/velük) -
BlacKSouL
addikt
Szerintem érdemes azért átnézni, miket talál, de nekem amikor ráeresztettem a CCleanert a gépemre, amin már több mint egy éve nem volt reg.takarítás, akkor 431 bejegyzést talált, amiket többször is átnéztem, de semmi olyant nem láttam benne, amit meg kellett volna tartanom, úgyhogy végül mindet töröltem, és azóta még semmit nem hiányolt a gép, remélem nem is fog
Viszont a törlés után érdemes mégegyszer bezárni/megnyitni a takarítót, és újból futtatni, mert nekem így azonnali második nekifutásra is talált még 12 bejegyzést, amiket szintén lehetett törölni, nemtom elsőre miért nem találta meg őket. Ezután már harmadszor nem talált semmit. -
BlacKSouL
addikt
Hogyne. Ez azt a bejegyzést jelenti, hogy a Windows Biztonsági Központ valami biztonsági hibát talált, és ha a WBK-t megnyitod megmutatja, vagy tűzfalat, vagy vírusirtót hiányol, vagy ha olyan a víruskereső, akkor simán nem észleli a jelenlétét, vagy le van tiltva a biztonsági központ(vagy egy része) és ezt a bejegyzést veszi észre a Spybot. Nézd csak meg a Biztonsági központodat, tuti nem zöld minden benne. A Spybotban meg amikor megtalálja ezt, akkor simán rányomsz jobbgombbal, majd arra hogy Találat(vagy riasztás, vagy nemtommi, de nem a termék, hanem a másik) kihagyása a további keresésből, és legközelebb nem fogja megtalálni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Ford topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest