Hirdetés
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazsi
csendes tag
A barátomnak is ugyanaz a problémája, mint illusiON-nak és ez a file keresés és törlés nem jött be, csakúgy, mint a smitRem.exe-vel történő tisztítás, mivel a biztonsági riasztás újra elindul. Csak a format parancs segíthet? Már annyit kínlódtam vele, hogy annyi idő alatt már leformázhattam volna a wincherterét. Valóban csak ez lehet a tényleges megoldás?
HELP!!!
-
BlacKSouL
addikt
Hát a dolog ilyesminek néz ki mint ez volt:
[link]
vagy ez:
[link]
Én meg ezt javasoltam:
[link]
De persze azóta sokminden változhatott
Spy Sweeper aléggé hatékony, de csak 14 napos. Utánna ajánlom állandóra a Spyware Terminatort, de én meg most épp azzal szívok.
Tényleg, nem tud valaki azügyben infót mondani, hogy miért sz@rt be most vajon a ST? Shield-je állítólag fut, de a progit magát nem tudom futtatni. Úgy érdekelne, ha valakivel ugyanaz előfordult egy két napja, és rendbe tudta szedni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest