Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Magában a ClamAV is létezik mint víruskereső/irtó, de én személy szerint sosem hallottam róla a Terminatorral való házassága előtt, tehát se jót, se rosszat nem tudok róla mondani, és igazság szerint nem is nagyon jártam utána hogy mennyire számít hatékonynak önmagában, vagy így integrálva. De most megnézve: [link]
Én speciel nem is használom a rezidens keresőjét, tehát a real-time protection része nincs bekapcsolva, mert kicsit zavaróan működik, illetve van másik progim ami véd, és az csak víruskereső. Mindazonáltal néha lefuttatom a teljes scan-t a Terminatorban, beleértve a ClamAV-t is, és legutóbb talált egy fájlt ami szerinte gyanús, meg is nevezte a vírust ami szerinte ott van, de kiderült, hogy az a Panda ActiveScan online víruskereső egyik dll-jében lévő vírus-kódrészletet találta meg, tehát veszélytelen, de mndenesetre ilyen szinten érzékeny a progi. Mindazonáltal én nem támaszkodnék csak rá, inkább keresnék mellé valami másik, ismertebb vírusirtót is, de ha anyagi szempontból nézem, akkor elmegy egynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest