- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Magában a ClamAV is létezik mint víruskereső/irtó, de én személy szerint sosem hallottam róla a Terminatorral való házassága előtt, tehát se jót, se rosszat nem tudok róla mondani, és igazság szerint nem is nagyon jártam utána hogy mennyire számít hatékonynak önmagában, vagy így integrálva. De most megnézve: [link]
Én speciel nem is használom a rezidens keresőjét, tehát a real-time protection része nincs bekapcsolva, mert kicsit zavaróan működik, illetve van másik progim ami véd, és az csak víruskereső. Mindazonáltal néha lefuttatom a teljes scan-t a Terminatorban, beleértve a ClamAV-t is, és legutóbb talált egy fájlt ami szerinte gyanús, meg is nevezte a vírust ami szerinte ott van, de kiderült, hogy az a Panda ActiveScan online víruskereső egyik dll-jében lévő vírus-kódrészletet találta meg, tehát veszélytelen, de mndenesetre ilyen szinten érzékeny a progi. Mindazonáltal én nem támaszkodnék csak rá, inkább keresnék mellé valami másik, ismertebb vírusirtót is, de ha anyagi szempontból nézem, akkor elmegy egynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest