Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Szerintem tegyél tűzfalat, mert bár sokan esküsznek az XP sajátjára, azért nekem vígan jött be mindenféle mellete. Meg a külső tűzfalprogik részletesebben testreszabhatók általában. Én úgy gondolom hogy az Ad-Aware és a Spybot SD mellé már nem kell a doki, de ha nem akadnak össze(szerintem nem) akkor próbaképpen fel is teheted melléjük. A többit ne dobd el miatta szerintem. Hozzá kell tennem ,hogy a dokihoz még nem volt közvetlen szerencsém, mások véleményére alapozok. Mindenesetre akár ingyeneset választasz, akár fizetsz érte, legyen legalább egy olyan ami rezidens védelmet biztosít, a Spybot egyébként ilyen. Az Adware-védelmet nem tudom, szerintem ad-blocking-ot nem tud, de aki ismeri majd megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest