Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steelheart

senior tag

válasz BlacKSouL #288 üzenetére

A Win beépített tűzfala minden bejövő forgalmat blokkol, ami nem a böngészőn és az engedélyezett programokon/portokon/stb. keresztül jön. A kifelé menő dolgokat nem szűri, ennyiben tényleg nem jó, de azért ostobaság a win tűzfalat okolni, hogy mindenféle cucc bejött mellette, mert bejönni akkor más mellett is bejött volna. A kifelé menő kapcsolat meg ugye csak a jogtalan adatküldéskor kerül képbe, de a legtöbb spy megpróbál böngészőt és egy adott netes oldalt használni erre a célra, szal megkerülheti. Én külső cégtől származó tűzfalként speciel Kerio-t javaslok (Wintűzfalat szigorúan ki kell kapcsolni az első indítása előtt!), de semmiképp sem Zone Alarmot, mert az nagyon rosszul konfigurálható az én meglátásom szerint, amolyan csilivili cucc a gyépésebbeknek kitalálva.

• Ottoka

őstag

válasz BlacKSouL #288 üzenetére

A spyware doctor nagyon jó, csak épp nem ingyenes. Egy gépről az ad-aware és spybot után még 36 kém/trójai szutykot szedett le, ráadásul ami miatt igazán baj volt, egy trójai-t a spybot nem tudta leszedni, viszamászott mellette. A doki lecsípte.

Ja, sokáih nekem is az ad-aware és spybot páros futott, de mióta a haver gépén majd 1 órát kínlódtam úgy, hogy az explorer pár percenként elszállt, akkor kerestgéltem és bukkantam rá a spyware terminatorra és a dokira. Már csak azok vannak...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák