Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Egy korábbi elvileg teljesen lepucolt (S&D, Spyware Doctor...) backup xp-t állítottam vissza, utána még töltögettem netről programokat (talán1 warez oldalt hoztam be). Windows frissítéseket nyomtam rá, spyware frissítéseket is. Xp újrabackupolás előtt elkezdtem spywarekeresőket futtatni.
Hát meglepődtem. Talált egy "trojan.keylog-sters"-et ami állítólag netbankos, webes... jelszavakat lop, és előtte screenshot-ot készít egy tmp fájlba, hogy tudja azonosítani az oldalt, ahol a jelszót használták.
Mennyire vaklárma ez? Mert USdowloader egyik rapidsharecom.plg fájljára hivatkozik.És talált egy "hacktool.rootkit!sd6"-ot is high risk-kel, ami a system32\suppddl.ddl-re hivatkozik.
Mik ezek? Lehet, hoyg a korábban backupolt windows-ban is benne voltak már, csak akkor spyware doctor még nem volt hatásos ellenük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest