Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurinho92
tag
Először én is arra gyanakodtam, aztán a whocrashed nevű program szerint ez nem hardveres, hanem vmi driverprobléma lehet. Persze nem tudom, hogy mennyire hiteles.
Egyébként 3 modul van bent, 2x2gb DDR3, valamint egy 8GB-os. A memtestnek nem kellene hozni ezt a fajta problémát? -
Gyurinho92
tag
Ma este megint kaptam egyet. Aki tud esetleg segíteni, segítene? Feltöltöttem magát a fájlt.
https://drive.google.com/open?id=0B5bAZJK4LB2YamVSQ1owNmwyblk
-
Gyurinho92
tag
Lehet, hogy megtaláltam a probléma forrását. Kivettem a gépből a második HDD-t, ami egy nagyon régi 160GB-os volt, azóta egy darab kékhalál nem volt, míg addig naponta több is.
-
Gyurinho92
tag
Lehetséges, hogy Sata kábel probléma lenne.... Az egyik kékhalálban egy atapi.sys fájlra hivatkozott, az optikai meghajtóm egy atapi ihas124. Köszönöm mindenesetre!
Most azt csináltam, hogy kikötöttem az optikát, aztán meglátom, hogy emiatt volt-e, mert ha igen, akkor viszonylag olcsón megúszom egy kábelcserével 
(#4527) GeorgeV Köszönöm neked is, megpróbálom!

-
Gyurinho92
tag
válasz
Gyurinho92
üzenetére
Közben lefuttattam egy memtest-et, nem talált problémát.
-
Gyurinho92
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, csatolom a dmp fájlomat, hátha abból ti ki tudtok olvasni vmit. Egyre sűrűbb a kékhalál, rákerestem, de nem találtam megfelelő választ, gondoltam írok, hátha itt tudnak segíteni. Nem tudom milyen adatokat kell még megadnom, de szívesen megadom, ami kell még. Köszönöm előre is!https://drive.google.com/drive/folders/0B5bAZJK4LB2YT0NSYzU5azU0WGc?usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Filmvilág
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Autóhifi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most azt csináltam, hogy kikötöttem az optikát, aztán meglátom, hogy emiatt volt-e, mert ha igen, akkor viszonylag olcsón megúszom egy kábelcserével