Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wabull
csendes tag
válasz
Flickering
üzenetére
a kettő kb ugyan az, a 8.1 talán jobb pc-re. meg amúgy is
-
wabull
csendes tag
válasz
takessz
üzenetére
Még semmi nem biztos ha előjön RAM-al is foglalkozok majd kicsit, de azt tudom feltételezni, hogy mivel nem rég raktam újra a gépet a lapozófájl a 81%kondíciós winchesterre került, a rendszer pedig a másikon van, és mikor a rendszer dolgai használták a lapozóterületet, ez kavart be. Mivel onnan jóformán mást nem futtatok ami hibát okozhat, ezt leszámítva nem dolgozott a winchesteren semmi. És innen a sok különböző hiba, azóta jött még elő 2 új is. De persze lehet a RAM is nem zárom ki, ha előjön bepróbálkozok a régi RAMokkal.
-
wabull
csendes tag
Üdv!
Újra én!
Képet csináltam, egyébként készítettem memória tesztet több mint 1 óra alatt semmi hibát nem kaptam. (Memtest86)Egyébként vissza lehet nézni valahol windows8 alatt memória diagnosztika eredményét, a windowsos tesztet, hogy mikor készült. Mert korábban azzal is készítettem és összevetnék dátumokat.
-
wabull
csendes tag
Üdv!
Nemrég újra telepítettem a gépet, x64 Win8.1 valamint vettem bele 8gb RAMot is.
Kb azóta dobálja a BlueScreen üzeneteket. Nem tudom eldönteni miben lehet a gond, az új RAMban vagy máshol, de csinál furcsaságokat is. Egyszer eltűnt már az egyik winchester, csak kattogott, szét kellett húzgálni a kábeleket. Aztán néha a meghajtók ikonjai is csak fehér ikonok. Többféle kék halál érkezett az elmúlt 2 hétben. A RAM windosos memória teszten hibát nem jelez. HD Sentinel szerint a winchesterek jó állapotban vannak egyik esetében van csak 80%os kondíció. A gép ezen felül kb minden alkalommal duplán indul amint megjelenik a win8 logó újraindul és csak 2xra tölt be.A dmp fájlokról készítettem egy ilyen összegzést. [link]
Nem tudom mi lehet a fő ok, előbb tanácsot kérnék, nem telepíteném újra a gépet feleslegesen, illetve kipróbálom a régi RAM-okkal ismét. A tápegység problémát sem zárom ki, mivel 1-2 éve még winchester kattogás, akadás miatt fagyott a windows. Igaz azóta olyan nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi