- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
#22743424 #3872 üzenetére
Újraraktam a wint, eddig nem volt kékhalál. Ha esetleg lenne, akkor mindenképpen ki fogom próbálni. A rendszer egy samsung 830-as 128-as ssd-ről fut, ott nem hinném, hogy lenne bad sector. Adatok egy 2 terás seagate-en, hd sentinel szerint hibátlan. Ettől persze lehet rajta bad sector.
-
Avicularia
veterán
Linux alatt még mindig nincs hiba, nem indult újra. Lehet valami windows para van nálam. Mondjuk kb. másfél éves a win7, lehet már véres a torka.
-
Avicularia
veterán
Most bootoltam egy live linux mint-et, ott futtatom a passmark burnintest-et. Kiváncsi vagyok, itt is dobja a kékhalált?
Minden ötletet szivesen fogadok, szóval bátran szóljon bele bárki
Driverek frissek, bios is a legutolsó. -
Avicularia
veterán
Igen, ugyanez a 124-es hibakód.
Közben futtattam Intel Burn Test-et is. High-on lefutott gond nélkül, de very high-on jött a kékhalál. Tápot be tudok rakni egy 300as be-quiet-et ami a htpc-ben van. Ha nincs bent az r9 280x akkor szerintem elégnek kell lennie. Ki tudom próbálni azzal.
Közben a linx is lefutott hiba nélkül.
Táphibának ellentmond, hogy mindig desktopon jön a kékhalál. Játék közben nem csinálja. Pedig akkor ugye kicsit jobban van terhelve a táp. -
Avicularia
veterán
Visszaraktam alapra, biosreset után prime95 teszt. Kb. 1 óráig ment hibátlanul prime-al, utána kékhalál.
-
Avicularia
veterán
Tuningolok, 4400-en jár a proci kraken x60-as vízhűtéssel. De alapra visszaraktam tegnap és úgy is csinálja, miközben 30 fokos a proci kb. Bios reset is volt, az sem segít.
Ez a legrohadtabb hiba, hogy nincs elromolva, nem tudom melyiket vigyem vissza.
Ráadásul én nem Magyarországon élek. Azt tudom csinálni, hogy veszek új procit és azzal kipróbálom és ha nem az akkor visszaviszem és visszaadják a pénzt. -
Avicularia
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest