- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rox1818
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1296 üzenetére
Köszönöm szépen az információkat.
Hát már csak ez kellett. Az előző ASUS X61SL notebookom több mint egy évire megadta magát. 2-szer alaplapot cseréltek benne, egyszer processzort. A szervízből úgy kaptam vissza, hogy 5-15 percenként kék halált produkált. Ez után megint visszavittem, majd visszakaptam a pénzt, s ekkor vettem meg idén szeptemberben ezt a K52JB-t. A hét elején még 5 alkalommal kék halálozott, majd egyszerűen abbahagyta, pedig semmit se csináltam vele. Létezik valamilyen módszer, amivel le lehetne ellenőrizni otthon a chipsetet?
-
rox1818
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1275 üzenetére
memtest-et USB-re felraktam azzal a programmal... csak az a gond, h az ASUS alaplapom nem ismeri fel az USB-t... ezért a Windows7 memoriadiagnosztikával próbálkoztam, 3 alkalommal futtattam le... egyszer se irt ki hibát.... habár egyszer csak úgy megállt az ellenőrzés(6 órán át nem csinált semmit se)... a gépem ASUS K52JB... biosz frissítésen gondolkodom...
-
rox1818
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1275 üzenetére
köszönöm,most már értem... BIOS-ban csak a boot-ot szoktam állitani windows instalácio előtt...mult héten ujrainstaláltam a win-t...3-4 napig rendesen működött, s utana megint j¨tt a kék halál...
-
rox1818
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1273 üzenetére
az OS nem eredeti...de mar több mint fél éve azt használom,s csak nemreg kezdődtek a problémák...nem volt semmi se huzva, minden gyárin van... memtest kiprobálom ma éjjel...a BIOS-os dolgot nem értem sajna, frissitenem kéne a BIOS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest