Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
Progression #612 üzenetére
Esetleg még az is lehet, hogy a hangkarid kezdi kilehelni a lelkét. Akkor érdemes beruházni 1 kb. 1500 Ft-os PCI-s hangkariba.
-
lala42
őstag
válasz
Progression #612 üzenetére
A belinkelt képek alapján egyértelmü, hogy a hankártyád drivere sérült. Szedd le, uninstall, és telepítsd újra. Még 1. Ha ATI HD-s videokártyád van, akkor 1 ATI gyári telepítőlemezről kell a HDMI meghajtót felrakni, vagy a WDMI meghajtót. Ez csak a gyári telepítő lemezen van, vagy az ATI honlapján. De csak ha ATI-s a videokarid
-
g.gergo
senior tag
válasz
Progression #576 üzenetére
Sztem az hülyeség, ha nem akarsz lapot cserélni veszel egy hangkártyát és kész, de azért ha van lehetőséged rá, próbálj ki egyet. Miért ne lehetne egy különálló hangkártyát beletenni olyan lapba, amibe van integrált. Mertt ilyen erővel vga-t sem lehetne. Mivel, h már szinte mindegyikben van, akkor most már senki nem tud különállót használni?! Alaplapit letiltod és mehet az új pci-os.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Progression #573 üzenetére
Üdv! Valóban hangkari hibának tűnik így elsőre, nálam is előfordult ALC850-el, bár Vistánál, és driver csere után megoldódott a probléma. Próbálkozz te is ezzel sztem, próbálj ki többet drivert, régebbit, újabbat is, akár betakat is, vmellyikkel sztem jónak kell lennie. Nekem is vmelyik régebbivel lett jó.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Progression #573 üzenetére
En sajnos nem tudom megnezni a kepfeltoltes.hu-s kepeket....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest