- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #907 üzenetére
Amit nagyon köszönök is, valószínűleg ráfogom szánni magam.
Az egyetlen gond, hogy ez a procedúra 2 hétig is eltarthat.
Azért mert most is előfordul, hogy két napig sincs BSOD. Tehát ha a BIOS-t alapba állítom és kiveszem a VGA-t, illetve az X-FI-t valamint a PxDVR3200-H-t akkor legalább két napig úgy kel üzemelnie a gépnek, hogy nincs fagyás.A gond az, hogy azok a három DS-játékok melyekkel játszani szoktam az Integrált 4200-al vagy alig futnak, vagy el sem indulnak. GTA4 , COD6, BC2, COH, L4D2.
Ha nincs fagyás, akkor jöhet a memórai beállítása 800-ról 1066-ról . Ez megint két nap...
Ha már a memóriánál tartunk. Olvastam valahol, hogy az AMD vagy az ASUS a GEIL -el nem igazán jön jól ki. Erről van valami információ ?
Ha minden jól megy - már 4 napnál tartunk - nem tudom melyik jön következőnek, de vegyük, úgy hogy a VGA-k, ha nem jól gondolom kérlek javíts ki.
Ebből van itthon három is Nvidia 6600 , 3850 és 4670, ha ezekkel is végigjárom mindegyikkel a két napot akkor már bőven egy hét eltelt , és még hátra vannak - jó esetben ,mert ha fagyás van akkor megfelelő konzekvenciát lelehet vonni - két kártya egy XtremeMusic hangkártya és a tuner.
Szóval ha lenne most újabb 100 k-m a gépre azt hiszem nem kínlódnék vele, ezt az alaplapot úgy cserélném ki, hogy csak na .
Amúgy a 3850-esem a régi gépben kifogástalanul működött. a 4670-et nem tudtam abban tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- EAFC 25
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest