Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
semmi gond, nyilvánvalóan nem lehet tudni ki mennyit ért hozzá
Elvileg én azért mérnökinformatikus szerűség lennék, és nem is ez az első összerakásom, úgyhogy azért az "alapok" megvannak 
A driver nem túl régi, a legtöbb r9 290 tulaj ezt használja. Beta drivert nem akartam, mert azzal meg ingadozó gpu problémák voltak win reinstall előtt. (bár lassan én is kezdek kifogyni az ötletekből, úgyhogy lehet egyszer mégis megnézem.) Mint lentebb írtam sajna nincs lehetősége referenciának másik lapba berakni a kártyát, mert házon belül csak netezős 5-10 éves gépek vannak az enyémen kívül, és ilyen kalibert kölcsön sem tudok kérni ismerőstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg én azért mérnökinformatikus szerűség lennék, és nem is ez az első összerakásom, úgyhogy azért az "alapok" megvannak