Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Szia!
Igen, ez a helyzet. Nézd meg feljebb a belinkelt fotókat, hogy milyen üzivel jön a kék halál.
Na most szerintem lehet grafikus kártya gond is. Feltettem egy másik drivert hozzá.
Illetve itt a melóhelyemen azt mondják az informati kussok, hogy a hibás RAM modul miatt talán rossz leírások keletkeztek az XP leírójában, ezért nem árt egy újratelepítés. Amit egyébként Én osztok, mert ilyen tényleg lehet.
Melegedés miatt azért nem hiszem, hogy lehetne ez, mert, mint már feljebb is írtam 50-55 C fok nem sok egy Athlon XP 2700+ Thorghoubredennek. Az előzőm, ami egy 2400+ volt, olyan is előfordult hogy 75 C fokon ment, és annál sem volt ilyen gond.
Szóval nem értem.
Nincs ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest