Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
üzenetére
igazából két használhatót találtam (ntoskrn-en kívül):
dxgmms1.sys,
win32k.sys.utóbbi nemigazán tudom, hogy mit akar jelenteni, de az első elég egyértelműen vga gondra utalhat.
gondolom minden tuningot visszavettél már. úgyhogy próbáld meg letörölni a vga drivert, várni kicsit, hátha úgy megy (alap win7 driverrel). ha így se, akkor keresgélj hardver hibát sztem. (vga stress testnél ha elszáll gyorsan, akkor az árulkodó lehet)
nálam egyszer csak úgy volt reprodukálható a vga hiba, hogy hozzá kellett érni fizikailag a kártya hátoldalához. nem megnyomni, csak hozzáérni és rögtön reset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- Milyen NAS-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi