- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
válasz
fenergie84 #802 üzenetére
Sziasztok!
Végső elkeseredési fázisban vagyok, 1 hete szívok az újonnan összeállított gépemmel.
Ugyanaz a hibaüzenet van kékhalállal, mint fenergie84-nek. Végigolvastam a procedúrát, hogy mit javasoltatok Neki, de nekem kicsit mégis másabb jellegű a probléma.
Nálam a kékhalál úgy jelentkezik, hogy MINDEN REGGEL ha elindítom a gépem, 100% hogy az első indításra kékhalál lesz. Újraindítom, megint. Elindítom csökkentett módban, vagy próbálok egy Win7 CD-t berakni (de semmi műveletet nem csinálok vele, csak elindítom a lemezt, aztán kilépek belőle) vagy kivenni az egyik memóriamodult és úgy elindul. Szóval nem gondolnék a memóriára, hisz ha hozzá sem nyúlok csak újraindítgatok, akkor elindul kis idő után. Jah és ha egyszer elindul, akkor egész nap megy gond nélkül. Akárhogy terhelem, akármivel.
A memóriamodulok a Patriot-tól származnak (prohardver teszt különösen ajánlott kategória) 1600 MHz-esek, 2x2GB méretben dual channel-ben. Az alaplap egy Gigabyte P55A-UD3. Támogatási listában megnéztem, támogatja a lap. A két memóriamodulon a szériaszám ugyanaz, megnéztem. A gép nincs húzva, sose volt. BIOS default-tal is próbálkoztam már. Volt olyan is hogy ez után indult el. De tényleg nem tudom már mire gondoljak, szabályosság csak annyi van benne, hogy az első, első kettő indításra nem indul. Utána valahogy elindul, ha nem rögtön indítom a rendszert hanem először az említett csökkentett mód, vagy az előbb felsoroltak közül valami. De semmihez nem is nyúlok ilyenkor, nem buherálom...
Nem értem, de lassan megőrülök hogy minden reggelem ezzel telik hogy kékhalál és nem tuom mi baja. Google-ben is kerestem az ntoskrnl.exe hibáit és helyreállíthatóságát, sokan írnak sokfélét.. Viszont a telepítő CD-n nem is találom ezt a fájlt, hogy esetleg felülírjam a telepítettet.
64 bites Windows7 Ultimate-em van.Remélem minden infót leírtam..
Új hozzászólás Aktív témák
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest