- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skandarg27
csendes tag
Sziasztok!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni. Videokártya driver cserét ajánlottatok egy korábbi hozzászólásomra [link], melyet mielőtt megtettem volna, még többször történt leállás, ahogy a kép is mutatja. Az említett driver cserét 6.-a után, az itteni amd-s topikok iránymutatása után választottam ki (olyan régebbi driver, ami a mostani gyatra frissítésekkel ellentétben rendesen működik), de 9-én újra meghalt a gép. (rendesen lepucoltam a régebbi teljes amd-s hacacárét és úgy raktam újra)
Az alaplapi videókártyát is letiltottam az eszközkezelőben, hátha az "akaszt" be, bár régebben soha nem volt gondjuk egymással, de ugye 9-én így is meghalt a gép.Ahogy a korábbi hozzászólásomban szerepel egy alaplap csere volt mostanában, +folyamatos vidkártya driver firrsítés, illetve amit nem írtam le, hogy az illesztőprogramokat driver geniussal IS frissítgettem.
Valami ötlet? Win újra telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest