- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Málni
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nem teljesen kék halál problémám van, bár a tegnap esti épp az volt, de kék háttér nélkül és csak újrainduláskor írta ki h kék halál után újra indult a gép...szval a problémám, hogy nagyon sok esetben, ha photoshopolok (ps portable cs5), egy idő után egyszerűen elszáll a gép szürke képernyővel, vagyis inkább a monitor talán, mert a gép attól még megy ill. dolgozik alatta (megy a venti, hddk, táp stb), leszáímtva, h a billenytűzet nem reagál (caps lockal nézem meg és nem világít), az egér az világít uúgy...ilyenkor csak alul kinyomva tudom leállítania gépet, mert ugye nem reagál smmire, főleg h szürke lesz a képernyő így nem si látok rajta smemit
Pár napja leszedtem róla a catalyst progit és nem is jelentkezett azóta a porbléma, viszont tegnap újra előjött 2x is éjjel...sapphire trixx is fel van telepítve ami egyénileg szabályozza a vga-t (sapphire 7770oc), és ps alatt is max 44 fokra melegszik fel, tehát ninsc túlmelegedés sem...ja azt si tudni kell hátha fontos, hoyg egy régebbi patas hdd si bele van téve a gépbe ami már ninsc jó állapotban (9% kondis) meg sokszor nem érzékeli a gép sem, nem tudom ennek lehet e ehhez köze, az oprendszer (win 7 x64 ultimate) egy másik újabb hdd-re van telepítve amit használok, ezen van a ps is, ez kiváló állapotban van, bár már csak kb. 100mb hely van rajta...4x2gb kingmax ramot használok. tehát nem kevés a memória sem hozzá...
Vkinek esetleg van 5lete miért száll el csak PS közben a gépem? Játékok közben sose csinálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest