Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Málni

csendes tag

Sziasztok!

Nekem nem teljesen kék halál problémám van, bár a tegnap esti épp az volt, de kék háttér nélkül és csak újrainduláskor írta ki h kék halál után újra indult a gép...szval a problémám, hogy nagyon sok esetben, ha photoshopolok (ps portable cs5), egy idő után egyszerűen elszáll a gép szürke képernyővel, vagyis inkább a monitor talán, mert a gép attól még megy ill. dolgozik alatta (megy a venti, hddk, táp stb), leszáímtva, h a billenytűzet nem reagál (caps lockal nézem meg és nem világít), az egér az világít uúgy...ilyenkor csak alul kinyomva tudom leállítania gépet, mert ugye nem reagál smmire, főleg h szürke lesz a képernyő így nem si látok rajta smemit:( Pár napja leszedtem róla a catalyst progit és nem is jelentkezett azóta a porbléma, viszont tegnap újra előjött 2x is éjjel...sapphire trixx is fel van telepítve ami egyénileg szabályozza a vga-t (sapphire 7770oc), és ps alatt is max 44 fokra melegszik fel, tehát ninsc túlmelegedés sem...ja azt si tudni kell hátha fontos, hoyg egy régebbi patas hdd si bele van téve a gépbe ami már ninsc jó állapotban (9% kondis) meg sokszor nem érzékeli a gép sem, nem tudom ennek lehet e ehhez köze, az oprendszer (win 7 x64 ultimate) egy másik újabb hdd-re van telepítve amit használok, ezen van a ps is, ez kiváló állapotban van, bár már csak kb. 100mb hely van rajta...4x2gb kingmax ramot használok. tehát nem kevés a memória sem hozzá...
    Vkinek esetleg van 5lete miért száll el csak PS közben a gépem? Játékok közben sose csinálja...

Új hozzászólás Aktív témák