Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sziszo

csendes tag

Sziasztok!

Másfél éves Toshiba A660-142 notebookom van, kb. 3/4 éve hetente-kéthetente kék halált kapok. Legtöbbször Kernel_Data_Inpage_Errort ír. Nem vírusos, frissítem a Windows-t (win7). A leglehetetlenebb alkalmakkor áll le. Pl. ha sok weboldal van megnyitva, de pl. az előbb nem volt megnyitva egy sem, csak táblázatkezelő, elmentem a gépemtől pár percre, mire visszaértem, megint kék halál várt. Ez már előfordult többször is. Vagy olyankor is előjön, ha háttértár van rádugva az egyik USB-re (olyan problémám is van, hogy nem mindig kezeli a pendrive-okat, nem mindegyik tetszik neki, van, hogy fel sem ismeri, csak pittyeg és ledobja, ezt már újkorától csinálja). Van olyan is, hogy dolgozok rajta, egyszer csak belassul, semmire nem reagál, elkezd valami felpörögni, búg is valami és aztán kék halál. Mi lehet a probléma? Tudnátok segíteni? Mivel essek neki a diagnosztikának? Előre is köszönöm a segítségeteket! Felteszek pár linket a képernyőről, amit néha le szoktam fényképezni (remélem, sikerül feltennem).

[link]
    [link]
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák