- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
tag
Üdv!
Szeretném a segítségetek kérni !
A minap volt egy kék-halálom de elég furán indult.Épp a firefoxot használtam amikor váratlanul lekapcsolt a monitor majd újra be és kiírta, hogy a firefox váratlanul összeomlott és alul egy kis csíkba meg valami vga dirveres dolgot írt ki de nem tudtam elolvasni.Ezek után rányomtam a régi oldalak betöltésére és erre már a : BAD_POOL_CALLER kékhalál fogadott.
Ebben kérnék egy kis segítséget ,hogy ez mi lehet?
Amúgy nem rég cseréltem le a régi konfigom és annál is voltak hasonló leállások de általában mindig más hibakóddal és körülbelül 1-2 hónaponként előfordult az ilyen.
A mostani pc :Asrock 990fx extreme 4 alaplap (új)Amd fx8120 3.10Ghz Processzor (új)
Msi Twin Frozr 2 480GTX videokártya (régi)
Kingston 8GB 1600Mhz DDR3 Ram(Egészen a gépcseréig a memóriára gyanakodtam de a régiek lelettek cserélve erre, vadi újak és 1333 Mhz en mennek) (lehet az időzítés a problem?)
Chieftech gps550W AB A Tápegység (régi) ő be is lett vizsgálva 2 napon át tesztelték és hibátlanul működött
A merevlemezre is gyanakodtam de azt is cseréltem egy ssd re
Rendszer: Windows 7 64 bitKöszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- ASUS routerek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest