Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
-
Fisherhun
aktív tag
válasz
Fisherhun
üzenetére
Nah megvan a ludas.
A hwinfo amit mondtam. Kétszer is elindítottam a sensor only t is ugyanúgy critical process died hibával.
Beszéltem pár kollégával ez ügybe akiknek asus lapjuk van.(valamiféle sensor a felelős pedig ki van kapcsolva)Még pár dolog be van pipálva megpróbálok azokkal játszani hátha.De amúgy utána nyomtam cmd be egy sfc /scannow t kíváncsiságképpen és itt nem hibázott semmi szépen lefutott. Még múlthéten mikor vírusra gyanakodtam a formázások előtt és akadt is jó pár akkor ez a cucc már nem futott le.
Tehát ez szimplán a program hibája lesz (hwinfo)
Másik kérdés: A blue screen view progit h kell használni ? Tehát hova telepítsem vagy mit kell bekapcsolni h lássa a fagyásokat ?
Nekem van egy ilyen gyors leírásom arról hogyan kell az ssd élettartamát megnövelni és különböző dolgokat kell leállítani pl: rendszer visszaállítás virtuális memória kikapcsolása stb. Lehet valamelyik bezavar és nem menti el a kék halálról szóló adatokat ? -
-
törölt tag
válasz
Fisherhun
üzenetére
Tuning van valahol? Magfeloldás? Ha valamelyik igen, akkor ne legyen. A biosban kapcsold ki a CPU Overlocking funkciót (Auto-ról Manual-ra) és keresd meg a manual beállításhoz tartozó bállításokat, illetve állítsd be őket fixre a hardvered paramétereinek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest