- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
banhammer #1669 üzenetére
No megnéztem az alaplap (és a táp) kondijait, látszólag mindegyik hibátlannak tűnik, semmi púposodás, és egy kis porolás után mintha csak újak lennének...
Úgy fél éve, mikor a 2 terás winyot vettem, a DVD meghajtómat fel kellett áldoznom, mivel nem volt elég sata csatlakozó az alaplapon, illetve a videókártya teljesen betakar 2-t. Szívás. Vagy +vinyo, vagy dvd. Ez utóbbit mondjuk már nem is igazán használom, szóval nem volt nagy áldozat. Csináltam egy olyan baromságot, hogy csak kihúztam az alaplapból a sata-t, a író viszont még rá volt csatlakoztatva a tápra. A következő 1-2 napban jó pár kék halál köszöntött, azt hiszem hasonlóan Kernel powerre panaszkodott a gép, tökre ideg voltam, hogy ugye nem a zsírúj winchester okozza-e a problémát. Aztán kihúztam totál a írót, majd fél évig semmi kék halál, szóval szinte biztos, hogy a félig bedugott író volt a ludas, én barom.. vagy valami, ami a íróhoz köthető, meghibásodott valami úton módon.. passz. Úgy egy-másfél hónapja kivontam a forgalomból a régi 320 gigás vinyómat, így felszabadult a sata slot, visszadugtam a DVD író, nem volt probléma mostanáig, szóval tényleg megerősítettem magamban, hogy a múltkori problem az valamilyen áramköri katyvasz lehetett.. De erre meg... minden a helyén van, mégis kékhalál. Azért írom, mert erre is gyanakszom... bár sok hétig akkor miért nem volt baja?... Nincs is köze a dvd íróhoz?
Eh..
Potential suspects:
- húzott proci
- dvd író üzembe van helyezve / vagy a tápcsatlakozónak nincs megfelelő áramellátása - bár a régi winchester ugyanezt használta hibátlanul, szal ez a lehetőség kilőve...
- alaplap? (a bios jelenlegi verzióját meg lehet nézni valahol? És azt, hogy adott lapkához melyik a legfrissebb?)
- valami tök más, és esetleg egy rendszerújratelepítés megoldaná...Mivel eddig szinte minden nap volt valami zűr, kezdtem az író lecsatlakozásával. Ha továbbra is jön valami, visszaveszem a procit. Ha utána is... gépreinstall.. Ha utána is... segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest