Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide24
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, mert nekem most nincs már ötletem a fagyási problémáimra :-).
A fura az, hogy csak játék közben fagy a gép, de akkor úgy hogy csak a reset-re reagál......egyébként minden más tökéletesen működik!
Leírom hogy mit csináltam eddig: Win 7 64bit újratelepítés, ventillátorok beszerelése (azt gondoltam elsőnek a melegedés miatt fagy), de a házban nincs meleg főleg most :-). Driverek újratelepítése, Win 7 memória ellenőrző programjának végigfuttatása többször, 3DMark vantage végigfuttatása szintén többször hiba nélkül!
Persze a fagyás maradt, minden játéknál! Hol 2 óra után, hol már 15 perc után állóra fagy a hang meg beragad, valamikor pedig a képernyő elsötétül de a hangok mennek tovább...vagy azok is beragadnak.
Légy szíves küldjetek tippeket, vagy tanácsokat mert én már nem tudom mi van :-). Annyit kezdek sejteni, hogy hardveres probléma lehet a háttérben de hogy mi, hol és hogyan....A gépem a következő:
- Intel Sandy Bridge i5 2500 proci coolermaster 212 plus hűtővel
- Gigabyte GTX560TI videókari
- Gigabyte H67MA alaplap
- 2x2 GB 1333 Kingmax memória
- Chieftec 500W tápA gép nincs tuningolva semmilyen téren sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest