Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Chaser
legenda
compaq bx443-as lap/ps2 egér és bill csati, 2 usb,2 soros, 1 párhuzamos/+ p2 450mhz alapon/nem celeron/ passzív bordával+ 8 megás matrox g200 millenium agp-s,+ ESS brutál hangerejű/és szépen szól/ isa-s hangkari,10/10-es LAN, compaq deskpro álló és fekvő helyzetben is használható ATX ház/ 9 centis védőrácsos venti a hátuljában és egy bazi nagy hangszóró, amit ráköthetsz a hangkarira/, 200W-os EC at táppal, compaq cd olvasóval, csak egyben az egész : 6k
seagate 20 gigás teljesen hibátlan, halk nem melegedő vinyó: 3.5k-- választható mellé
ram: tetszés szerint, lesz itt egy rahedli 64 megás sd 800ft/db-- választható mellé
esetleg ha kevés a 10/10 LAN, akkor egy 3com 10/100 fullos hálókarim is van: 1k
kis matek: az alapkonfigot mint mondottam volt csak egyben adom, ami tartalmazza a vga-t is/sztem nem rossz ár- főleg tőlem nem
- 6k, ha kell külön a 10/100-as LAN +1k, hdd 3.5k, ram 128=2x64 aminek a darabja nyóccáz forint, tehát a 2 együtt + 1.6k,azaz összesen: 12100 ft, kerekítve legyen 12k egyben
oszt ez má a vége , fuss el véle, alkunni lehet még ebből is, de akkor nem adom
-
God Vazzeg
veterán
-
Chaser
legenda
Vga nélkül: tehát lap+proci, ramok, vinyó, a compaq táp, van még benne egy ESS hangkari és egy 3com 10/100 LAN, esetleg még hozzácsaphatom a compaq cödöolvasót, ára így 15k, amiből nem engedek, ház nincsen hozzá, ill. egy compaq deskpro lenne, de azt nem adom mer kell nékem
ha nem megy el ennyiért lapot+procit megtartom, a többit meg elszórom darabokban..vagy megtartom az egészet
szerk: jah, és 3 hét gari a szokásos 1 helyett ha viszed egyben
szerk2: intel443 bx alap, a ramok minden eddigi lapban mentek, köztük a a bx440ben is..nem tudom 128 megásnál létezik-e bxready, de volt olyan 128-as ami itt meg se nyikkant
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Vga nélkül is mehet, nagyobb vinyóm nincs..szóval mehet anélkül is ha ez kicsi.. mondd meg mi kell pontosan, és mondok árat
Azt előrebocsájtom, hogy fillérekért nem fogom odaadni, mert minőségi cucc minden benne- aki csak letöltésre meg netre használja jobbat nem talál- mindemellett régebbi gamekhez is tökéletes, meg filmet nézni stb-, és mindenestül ehet olyan 30w-ot, ez mellett azért netezésen kívül sok mindenre alkalmas és nem létfontos eladnom..ammega végső ómen, hogy szinte hangtalan még úgyis, hogy az asztalra van kitéve ház nélkül/ proci passzív, vinyó hangtalan szinte, vga-t olyan passzívat raksz bele amilyet nem szégyellsz/..mondd mi kell belőle, mondok árat
-
Chaser
legenda
-
aXXon
őstag
Az a hsz nem neked szólt, hanem Csézernek és az mx az a kolléga régi Geforce4 MX 440es karijára utalt (ha jól emlékszem 440es írt), a BF (mert ez volt nem bx) az a Battlefield 1942 játékot rövidíti, ami népszerű multiplayer game. A BX pedig egy inteles chipkészlet, ami támogatja a p2es, p3as, p3-tualatin procikat is, az intel legtöbbet kiszolgált chipkészlete, azóta sem tudtak olyan faszát csinálni, lassan már két havonta jön ki chipkészlet. A hozzászólás, amire reagáltál azt takarta egyébként, hogy az említett játékot játszani az említett vga karival eléggé, hát hogy is mondjam, mániákus dolog
körülbelül mint sajtreszelővel rejszolni
-
Kloss
őstag
Hát, egy 2.26/533 D Celeron-ra majdnem elcseréltem a P4-em. De a Celeron-t nem bírtam annyira felhúzni, hogy megközelítse a P4-et
Sajna a Celeron-okat nagyon lecsökkentették. Milyen lapod van?
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!
Szerk: george11: na látod ez az időzítés
[Szerkesztve] -
george11
addikt
Én anno Ti4200-ról váltottam Ti4600-ra. Volt érezhető különbség, de nem egetverő.
Aztán Ti4600-ról R9600XT-re. Na itt már elég nagy ugrás volt(minőségben főleg, de sebességben is újabb gamek-nál)
Aztán 9600XT-ről 6600GT-re. Kb. olyan volt, mintha mégegy 9600XT lenne a gépben, mert szinte mindenhol rendre 2X olyan gyors volt.
Szóval Ti4200-ről a 6600 is nagy ugrás lenne( a GT meg főleg).
(akkor ma(vagy inkább holnap) én lehetek az első?
)
[Szerkesztve] -
tibibi
őstag
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Intel Celeron, 2200 MHz (22 x 100)
CPU alias Northwood-128
CPU stepping D1
Utasításkészlet x86, MMX, SSE, SSE2
Eredeti órajel 2200 MHz
Min / Max CPU szorzó 22x / 22x
Engineering Sample Nem
L1 trace gyorsítótár 12K Instructions
L1 adat gyorsítótár 8 KB
L2 gyorsítótár 128 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)
CPU fizikai információk:
Tokozás típusa 478 Pin uPGA
Tokozás mérete 3.50 cm x 3.50 cm
Tranzisztorok száma 55 millió
Gyártási technológia 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K
Processzormag mérete 131 mm2
Magfeszültség 1.525 V
I/O feszültség 1.525 V
Tipikus teljesítmény felvétel 52.8 - 68.4 W (órajeltől függően)
Maximális teljesítmény felvétel 67 - 87 W (órajeltől függően)
mennyit ér egy ilyen?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Programozás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest