- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
K6000
aktív tag
Sajnos fogalmam sincs. Ha rövid távra kell (1 év) akkor ami szimpatikus, kis szerencsével annyit szoktak azért tudni. Ha hosszabb távra is biztosra akarsz menni akkor heti - havi mentés, a számodra értékes adatokról. A munkahelyemen 500 - 540 gép van, egy részük még békebeli 40GB - 80GB IDE samsung, IBM, Dell, maxtor (ebből már tényleg elvétve). A többsége 5-7 éves sok-sok üzemórával, és nincs velük gond. Az újak (pl:albacomp) viszont a gari végét alig élték meg.
Értem én, hogy fogyasztói társadalom, meg a gyártók az új eladásából élnek meg. De az emberek ezeken tárolják az adataikat! Nálunk csak bosszúság (egy időre kiesik a munkából egy gép), mert a szerverre dolgoznak, de a home felhasználóknak oda a rengeteg családi fénykép, videó, gyerek rajza, vizsgamunka, szakdolgozat, stb.Nincs mit tenni, vegyél gyorsat, keveset fogyasztót, csendeset. A gyártó/típus ma számomra nagyon úgy tűnik mindegy. A fő szabály menteni, menteni, menteni.
P.S
A PH-n mostanában nagyon felpörgött a raid-es topic esetleg érdemes megfontolni ezt a lehetőséget is. -
Steve1979
aktív tag
80Gb Maxtor ATA winyó eladó, 5k.
szép-jó, nemszar. -
aXXon
őstag
-
akos90
tag
Eladó még mindig a linksys befw11s4 tipusú router
4000 ft-ért cserébe elvihető a motyó
-
-
gabe_
őstag
Na, hogy én is írjak valamit a vinyó témához, nekem egy 500-as samu dolgozik a gépbe (HD502HJ) igaz még csak 3 hónapja, eddig hibátlan, csöndes, nem is nagyon rázkódik. Ezelőtt is főleg samsung vinyóim voltak, 160-as, 200-as, nálam egy sem halt be. Nekem a réebbi seagatek voltak inkább rezonálósabbak.
Most énis egy 1terásat akarok mellé, a samsung HD103SJ és a WD green powere között vacilálok, utóbbinak 64mb gyorsítótára van... -
Chaser
legenda
válasz
trl_master #9373 üzenetére
Apróból.
-
BenQ17
csendes tag
Hali!
Eladó egy Apevia X-Qpack2es m-Atx házacska. Akit érdekel írjon
[link] -
trl_master
tag
16"-os wide-os kijelzőt honnan lehetne beszerezni? vkinek vmilyen ötlet?
mod: természetesen notiba kellene, MSI VR630x-be!
-
K6000
aktív tag
válasz
DeltaPower #9369 üzenetére
Nekem otthon WD 160GB RE (2db) van. A munkahelyen a gépemben meg WD Caviar SE16 250GB. Az SE16 nagyon csendes és bár sebességben nem egy világbajnok, de nem melegszik, és sokat megy...
A vájtfülűek meg általában a WD Caviar 250 GB RE2 -re esküsznek, hűvös, halk, átlagos írási-olvasási idő. Anno 5 év garancia, 1 millió órás üzemkészség, én ma erre cserélném le a WD 160GB merevlemezeim...
Ma újba viszont messzire kerülöm a WD-t eddig 2db 500GB-os adta be az unalmast gari időn belül -
DeltaPower
addikt
van 250es wd-m és nem vagyok vele túlságosan elégedett: hangos, lassú, és tavaly karácsony előtt minden előzmény nélkül olyan hangok jöttek ki belőle, mintha rögtön meg akarna dögleni a csapágyazása... bár lekopogom, azóta még megy, igaz kapott egy 500as samut szomszédnak.
-
Chaser
legenda
válasz
bartucc #9358 üzenetére
Vegyél egy fogymérőt
Azt sejtettem hogy csak dsub kábelt adnak, de én azon is használnám, a tv-nek kell a dvi/hdmi. Előre is köszönöm a bemutatót
szerk: K6000: Újat nem mondtál, ahogy nő az adatsűrűség úgy nő a hibalehetőségek száma is, ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Nekem nem atombiztos kell, be van kalkulálva hogy behalhat. De amíg él legyen csendben meg az se baj ha nem tetű. Méret meg a HD filmek miatt kéne ekkora, amúgy 320-as F4-et vennék, a 320-as F3 is mondhatni tökéletes volt.
szerk: Aztán lehet kivárok és majd a 640-es F4-et veszem ha kiadják azt is
DeltaPower: Abból is többfajta típus volt, meg jó szériákból is döglenek vinyók..ez nagyon ki kell fogni kategória.
-
K6000
aktív tag
Az igazság az, hogy a mai hdd-k rettentő szarok! Az utolsó használható merevlemezek 250GB és az alatt voltak, persze szigorúan gyártó és típus függő. Én 250 GB-os WD-t vennék gyors és megbízható. A maiak közül már nem merek gyártót sem mondani, a WD-k tényleg iszonyú szarok (persze lehet van konkrét típus, és széria ami nem az) a samuk is azok, Hitachi-t nem használunk. Persze ezek 8/5 üzemmódban mennek, nem tudom segítettem-e.
-
aXXon
őstag
Végre megtudtam mi ez a ZBRZ őrület... Csalódtam.
-
bartucc
addikt
Fogyasztás:sajnos nem tudom megmondani pontosan mennyit fogyaszt, de találok rá valami módot hogy megmérjem. Sajnos nincs fogyasztásmérőm
képminőség: teljes mértékbe meg vagyok vele elégedve a CRT után, még D-sub-bal használva is.
Sima HD-t hogy jeleníti meg? Most is úgy nézek rajta filmet, és úgy is játszom, nincs vele semmi gond, játékok alatt se igen érzek különbséget minőségben.
Dvi-n/D-sub-on használod? Ezt már előbb megválaszoltam.
Pixelhiba mentes, gyárilag viszont csak egy d-sub kábelt kaptam. Adtak hozzá driver cd-t is, de még nem is néztem meg mi van rajta.
Holnap összedobok egy bemutatót, ami kész lesz azt átküldöm.
-
Chaser
legenda
Lehet én is veszek, ha megvenné valaki az 500GB-os F3-amat, lingvin gari 3 év, csereként kaptam 10k
Bartucc! Mondj már valami beszámolót a monitorodról, milyen a képe, mennyi a fogyasztása, stb. Fogyasztás és képminőség ami elsődlegesen érdekel. Sima HD-t hogy jeleníti meg? Dvi-n/D-sub-on használod?
-
fero02
nagyúr
Ok!
Sztem ebben a hónapban benevezek egyre, mert szükségem van rá...aztán majd mondod, h mi érdekel.
Miki85: az okosabb lejátszók hasonló esetben bekapcsolás után kikapcsolják magukat. Különösebben sztem nem érdemes a cuccal foglalkozni, hacsak nincs mondjuk egy donor készülék.
-
Miki85
tag
Van egy dvd lejátszom ami egyikről a másikra meggondolta magát és nem olvas be már semmit, azt se amit még délelőtt vitt.
Mit ajánlotok nézzem meg belülről? Úgy hallom hogy szerintem a lemezt sem pörgeti meg. -
Chaser
legenda
"Gyors legyen, de az sem hátrány ha nem rázza szét a házat." Ha találtál szólj
Az a gond az értelmes 1 terások 2x500-as tányérral vannak, legnagyobb tányérméret 640GB. Ha 2 hdd-d van az már önmagában képes egymás rezgését felerősíteni, samukra fórumokban is azt írják hogy hajlamosak a rezgésre..ha ehhez hozzáveszed hogy 2 egyforma hdd sincs akkor érted én még mért nem vettem semmit.
szerk: 000Hitachiból meg a péló tudja milyenek vannak, nálunk nem sok helyen árulják őket.
-
fero02
nagyúr
Gyors legyen, de az sem hátrány ha nem rázza szét a házat.
Az előző pc-kecómban (anno Mistralban vettem, vmi Casetek nagy torony kinyitható ajtóval) 2 db Samu vinyó volt és úgy búgott, mint a koca. Hiába tettem elé, alá, mellé vmit, hézagoltam ahol csak tudtam de egyszerűen nem tudtam bekussoltatni. Jó, ebben nyílván nagy szerepet játszott az is, h nagy volt a ház, ugye nagy felületek, stb...
-
Chaser
legenda
terásból F2 és F3 van, F2 csak 5400-es -elég döglődős-, F3 7200-es és van már 5400-es is. Ezek megbízhtóbbak, én ha veszek F3 5400-es lesz, de lehet maradok az F3 7200-esnél. De legjobb lenne F4 de az még csak 320GB-ban van, holott a tányérméret 640GB de lefelezték...röviden a samsung se normális
szerk: gyík azt mondta elég rezonálós az F3 5400, én ugyanezt tudom elmondani a 7200-esről..kérdés mi neked a lényeg
-
GrandeP
addikt
Na, ha még egy kérdést kapok a biciklivel kapcsolatban, agyf@szt kapok...
Bazz, ne szórakozzatok már, nem bírom idegileg, mingyá elviszem németbe azt odaadom valami román vendégmunkásnak...
2 pizza meg egy sör árán annyi kérdést tesztek fel priviben mint az állat...
Megérteném, ha újonc lennék és drága cumót postáznék... de így?!
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
jah, nem vettemészre...
Váltó nincs, fix sebességes, fék hátul van, elöl csak a helye, előre csapágy csere biztos h kell... de kitudja, én nem értek hozzá, lötyög, de meg van húzva erősen, pilács nincs rajta, mert az kb többe kerül mint az egész bicikli, viszont kapsz egy kulcsnélküli zárat hozzá...
Viszont hozzád nem viszem el....
nagy benzin költség se jönne vissza...
Amúgy 2-3000 ft-os bicikli, most télleg mit vártok, nem egy Bianchi ... rá lehet ülni, menni lehet vele, meg megállni...tekerés közben meg mozog a pedál.
-
vikcsi
senior tag
válasz
GrandeP #9342 üzenetére
ezek a reklméok vagy mik tiszta agymosás fílilngek... mint a jövőben játszódó filmekben, ha bemennek valahova és már nyomja is az íriszfelismerő szkenner, hogy mit vegyél, mire van szükséged... nagyoon duurva
mintha semmi másra nme lenne szükségünk... boááánah am bringáról kérdeztem ám
-
GrandeP
addikt
válasz
bartucc #9341 üzenetére
LOOL.. emez jobb [link] a "divatmárkákból" ad kedvezményt ha dijucus vagy, ahelyett h a piacon vennéd meg ugyanazt tizedannyiért!
És a többi, és a többi nem is érdekel... olyanok a filmek, mint az ilyen amerikai jóslatos bebizonyítós filmek.... sok villódzás, sok kép és videóbevágás, alá sejtelmes zene, mély megmondós hang, és hopp a tinisunát már rá is beszélték egy samsung omniára, 15k-s havidíjjal a dijucusnál!
-
bartucc
addikt
Egyik barátom hirdeti a megvett, majd be nem épített hangcuccát... Irányár: 13 ezer, Érden átvehető, de kecskeméti átvét is megoldható.
GrandeP: maipulatív persze... nekem ezzel az elképzelt főiskolás ideállal van bajom, és tény hogy mindenki ilyen. Utálom amikor beskatulyáznak, és ez az ilyen fasságos videóktól szokott lenni... Az egész úgy ahogy van félrevezető.
-
bartucc
addikt
Láttátok már a Djuice reklámvideót? Engem hihetetlen mód felb@szott az ilyen féle főiskolás hozzáállás, meg céltalanság.... (ha valakit érdekel, leírom konkrétan mi a bajom ezzel, de fél világ meglincselne érte)
Jövőre én is megyek fősulira, de nem a Fatertól kunyerált kajapénzt akarom cigire mge piára költeni.... (elve nem akarok tőle kunyerálni, kezdjük ott)
-
-
GrandeP
addikt
Főnököm kérdezte, h ismerek -e olyat aki munkahelyet keres...
Egyből kérdeztem, h tudsz valami jót vagy mi, mert engem érdekel?!
Bazz, minimálbért sem keressük meg, 1/5-öd annyit megyünk, mint szoktunk, de azért keres még egy srácot?
Én most este indulok Düsseldorfba.... fincsi lesz.... aztán kb ennyi is lesz a hét, meg talán a jövőhét is...
-
akos90
tag
a hirdetésbe nem írtam semmi féle accountról csak hogy egybe eladóak
-
akos90
tag
Eladóak a következő motyóim
linksys befw11s4 tipusú router
Call of duty modern warfare2 + counter-strike Anthology + Portal ők csak egybe eladók
-
TeeBee73
veterán
A helyi Terminátor rovat
-
Chaser
legenda
válasz
alázógyík #9300 üzenetére
Köszi ha kell rikkantok
GrandeP: Ez spéci SFX FSP táp, a gyári venti nem is volt hangos, hanem a szélzaj, pótolni se nagyon tudnám mert 8cm és 2cm vastag, de az amd-k gyári hűtője csak 1.5cm, igaz azok 7-esek, gberaktam hát egyet 5V-on és megszűnt a szélzaj, a gyárival 5V-on nem. Aztán gondoltam kikötzöm a ventit, teljes terhelésen 60W a gép konnektorból, a táp hatásfoka nagy, csak pár 5-10W-ot kell hűteni ami veszteségbe megy. A táp nagy felülete érintkezik a házzal, le is adja a hőt, azért majd visszakapja a ventit, de még úgyse fűtünk addig jó ez így
És mivel a ház is LP, nincs nagy gondom, hogy milyen vga-t vegyek, alig van bele választék
vikcsi: Majd ha tapasztalatod is lesz várunk vissza
-
vikcsi
senior tag
Igen a 4770 lenne a legjobb, de a többi jóval olcsóbb használtan.
Chaser: tapasztalatom egyikkel sincs, csak tesztekben olvastam a fogyasztásról és a 4850 vs 4830-ból az előbbi jött ki jobban.
GrandeP: szal váltó meg fék sem jó és előre csere csapágy kellene? valami pilács van-e rajta?
-
whisky75
tag
sürgibe kellene 14 vagy 15 colos lcd mocsi, valakinek eladó?
-
GrandeP
addikt
Egyszer kipróbáltam én is , Deer 400-assal... nevetni fogsz, bírta, akkor még nem is tudtam h a csodaszarvas nem egy prémium márka, fél évet biztos h úgy ment...
Akkoriban, 2 wincsi, 2 dvd író, 2,3 ghz cerka (3ghzre húzva), meg egy fx 5200 -as toltam... napi 4-6 órát ment így...
Mondjuk az a gép egy halhatatlan volt, csapott bele villám hálókártyán, kapott túlfeszt tápon keresztül, hangkártyán kersztül... löktem le részegen buliban...
Szóval ha valakinél , asus p4pe van, sb live hangkártyával, +1 hálókarival, deer táppal, fekete szürke házban, és még megy, az becsülje meg , mert sok mindent túl élt!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged