Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
george11
addikt
Tudom, hogy vótmá, de most megint van.
A puna egy szőrös kis állat. Mivel igen elterjedt, vadászok ezrei
leselkednek rá!!!1. A tárgyban említett vad, a puna minden veszélyessége mellett kedves
és becses állatka. Megkülönböztetünk vadász által hajszolt házipunát, és a
bárki által szabadon vadászható vadpunát!!2. Mindkét puna forró égöv alatt, dombos, szakadékos helyen él. Fiatal
korában egy kis forrás tövében lapul. és egyáltalán nem aktív. Később
azonban bozót nő körülötte, ami jelzi aktivizálódását és vadászatra
éretté válását!! A puna kifejlődési ideje 14-18 év. vadászni csak ezután
szabad rá, amit azonban akkor már el is vár!!3. Az érett puna az elhanyagolást nehezen tűri, ilyenkor gyakran
megvadul, az első vadász elé odaveti magát, ami a házipuna esetén a
tulajdonosra vadászberkekben rossz fényt vet!4. Szőrméje különböző színű lehet : világos vagy sötét, szőke, barna,
fekete, esetleg vörös, ritkább vagy sűrűbb. Sőt egyes példányok
különböző módon nyírják is!! Általában a fekete puna a legvérmesebb!5. Az idős vadak prémje hullik, esztétikai és egyben vadászati értékük
erősen csökken, ezért nemegyszer ők maguk próbálják kétségbeesetten
fegyver elé vetni magukat. VIGYÁZAT!! A magát önként fegyverünk elé vető
punát, különösen saját házipunánkat mindig lőjük meg, mert könnyen
bosszúállóvá válhat!6. A kifejlett, ápolt punának sajátságos, a legtöbb vadász által
kedvelt illata van. Ha a vadász megérzi, fegyverét azonnal lövésre alkalmas
állapotba hozza és haladéktalanul megkezdi a vadászatot.7. A kifejlett punák időnként vért köpnek, ilyenkor vadászati tilalom
van rájuk !!8. A punára szegény és gazdag vadász egyforma hévvel vadászik. A
szegények anyagi helyzetüknél fogva gyakran csak házipunát tartanak.
Akiknek
arra sem telik, azok alkalomadtán külön erre a célra berendezett
punalövöldébe
járnak.9. Hozzáértő, gyakorlott vadászok szerint a legélvezetesebb a vadpuna
és a más tulajdonában lévő házipuna szabad területen történő
becserkészése,vadászata és végül meglövése.10. Vadászberkekben különösen sokra tartják a fiatal, de már kifejlett
példány első meglövését. Az ilyen vad ritkaságából,
tapasztalatlanságából, valamint őrzéséből adódó becserkészési
nehézségei miatt.11. Nagy vadászok állítása szerint nincs két egyforma puna a világon.
Némelyik a hosszú becserkészést, hajtást szereti. Van amelyikre csak
nagy fegyverrel érdemes menni, és van amelyik a mozgékony gyorstüzelőket
szereti.12. A szakirodalomban feljegyeztek eseteket olyan punákról, amelyiktől
hosszabb ideig megvonták a megfelelő mennyiségű húst, azaz nem
vadásztak rá.
Az ilyen állatok kényszerből rendszerint valamilyen műfegyverrel
próbálták meglőni magukat.13. A punavadászat ismeretlen vad esetén veszélyes lehet, ezért az
óvatos vadászok gumipáncéllal védekeznek, ami azonban mértékadó szakértői vélemény szerint csökkenti a vadászat élvezetét, viszont kifejezetten ajánlott nem teljesen egészséges, fertőzött vagy túl sok vadász által rendszeresen lőtt vadak használata esetén.14. A punának egy-két lövés meg se kottyan, sőt élvezettel tűri. A
fegyver láttán nem menekül el, azt bevárja lefekszik előtte, nedves lesz és
megnyílik. Általában különösen kedveli a nagy kaliberű lőfegyvert és a hosszan tartó vadászatot.15. Fiatal vadászok egy vadászat alkalmával több lövést is leadnak, nem
ritka egy alkalommal a három-négy lövés sem. Míg az idősebb vadászok
már egy, maximum két lövéssel is beérik.16. Az elöregedett vadászok már annyira megbarátkoztak a punával,
hogy - gyakran a megfelelő fegyver hiányában - nem is lőnek rá, csak
cirógatják, nyalogatják..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
hogy megfogta a seriff
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #39603 üzenetére
próbáltam menteni a menthetőt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #39604 üzenetére
Találós kérdés:
- Miről ismered fel a kecskeméti topicot?- Mindenki százcsilliárd hsz-es ős-extra-hiper-szuper-addikt rangú tag, de csak Ramiusnak van saját arcképe
szerk: +daninetnek is
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
akom
őstag
válasz DeltaPower #39605 üzenetére
Danikennek is a van!
Amúgy meg nehéz bárkinek is saját avatart kérni, mert mindenkit bannoltak vagy figyelmeztettek.
Ja meg 90% hogy nem "illik" bele az oldalba,
vagy nem tetszik valakinek az adott kép..[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Ez az avatar téma nem tudom, hogy nevetésges, vagy szánalmas inkább, de valakinek biztos így jobb, hogy szopat pár ezer embert ...
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #39605 üzenetére
És akkor mivan?!
Én ezt kértem, jóóvan!
GrandeP folyamatosan megsértette a Házirendet, ezért az egyéni arcképétől megvonjuk, és további intézkedésig, nem kap saját képet.
Szerkesztette: Kálvádor!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
Használt már valaki carbon fóliát?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #39608 üzenetére
Te meg már személyiséget is lopkodsz bakker? Nézem, hogy én nem írogattam semmi ilyesféléket. Durva dolog ez az algoflex, ha reggelre arra ébred az ember, hogy alvás közben trollkodott
Na de, orvosoljuk a problémát
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
tibibi
őstag
mi folyik itt
-
daninet
veterán
elvittük szervizbe, azt mondta a csávóka kivizsgálják és ha egy "általános karbantartás" nem elég neki akkor elküldik pestre mert itt semmit nem tudnak vele kezdeni
igazából leszarom csak csinálják meg... van itthon egy plotterünk, addig azzal nyomom az A4-et is. Kicsit trükkös de lehetMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
mee nem bír magával
nemhogy beült volna sörözni valahova
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
ELLLSŐŐŐŐ!!!
-
george11
addikt
Juteszembe Faragojof merre jár?
-
GrandeP
addikt
Szerdán 4-6 ft-ok már megint....
Gyerekek, ezt már nem nagyon lehet tovább feszíteni...
-
GrandeP
addikt
Na aki otthon van libre officéban, segitsen...
Úgy szeretnék elmenteni egy doksit, h azt másik gépen, csak olvasni tudják, de azt is csak a megszabott módon?!
Mert egyrészt elegem van abból, h ahány libre, ahány microsoft, annyi féleképpen nyitja, meg egyrészt, egy raktárkészletet kellene elküldenem...
PDF-et mint olyat nem ismernek, szóval, azért kell a doc kiterjesztés....Láttam, h mentés máskéntnél van ilyen jelszavazási lehetőség, de ott a megniytáshoz is kér jelszót...
Más ötlet, már átnézegettem, de nyilván nem volt a periférikus látómezőmben az input...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
GrandeP
addikt
Itt volt a kis genyóládaköcsögduda Kecsón..
-
GrandeP
addikt
Nos hát igen.... gondoltam h a csókos résznél, ellövik, h Pókember, kicsit lentebb ereszkedik...
-
dipeti
senior tag
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
GrandeP
addikt
Mivan, kisgyerekekkel, vagyok körülvéve???
Tán még nem láttatok poreszt?
Aktív témák
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest