Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #40403 üzenetére
Itt egy tényleg saját, kopirájt is nálam van. Megépítettük otthon a stúdiónkat, öcsémék meghangszereltek egy számot, holnap filmezzük hozzá a videót. Hallgassátok meg. Klasszik Blues.
[link]Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tibibi
őstag
TI miért nem vagytok a szimpátia tüntetésen lusta banda az összes mozgositható nyugdijast összeszedték.tegnap kaptam egy figyelmeztetést politizálás miatt ez is az
-
george11
addikt
Kiccsaj hogy be van félve
Ramius: igen
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz tibibi #40409 üzenetére
Én meg bant kaptam miatta reggel.
Gyúrjálmég
Na azért kaptam bant, amit grande linkelt. (mondjuk én nem linkeltem, hanem beszúrtam)Mod: pedig csak egy kedves becsületben megőszült ember képe van rajta, meg egy betű+szám kombó.
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #40414 üzenetére
Nem volt gyakorlati bemutató!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
george11
addikt
Rejtvény:
[link]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
akom
őstag
Ezt a cipős topicba kellene, de nem merem.
-
tááo
aktív tag
Jó estét!
Használati útmutató.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
aXXon
őstag
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani kotellaci kollégának a nyújtott segítségért. Nem kérdezett semmit, adta amit kell.
Még egyszer köszönöm
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz george11 #40426 üzenetére
Mondjuk onnan, hogy mondtam magamtól.
Na elmesélem hogy volt :
Hívom :
Ő: Halló!
Én: R.T. vagyok, a Ph-n ajánlották, hogy te majd leszel olyan fasza csávó és kisegítesz ezzel és ezzel...
Ő: persze, van ilyenem, gyere ide és adom....Nagyon leegyszerűsítve így működött a dolog
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
Egy Ford Fairlane idézettel válaszolnék minden kedves jóakarónak és vicces kedvűnek : És hogy miért érzem úgy, hogy az egész világ kapja be a f@szomat?
Vagy valami ilyesmi
-
akom
őstag
Bimbó nem láccik!
-
aXXon
őstag
válasz Ramius #40435 üzenetére
1. a "vagy valami ilyesmi"-vel jeleztem számodra és mindenki számára, hogy bizonytalan vagyok a pontosságot illetően
2. neked duplán szól, de csak a postodban szereplő smiley miatt
Ennyi
-
george11
addikt
Ez azért kibasz durva. Bár az értelmét még nem látom, de akkor is atom.
[link]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Itt ez nem számít. Ennél fikább dolgok miatt kaptam mostanában kétszer is kitiltást
Majd, ha jár erre egy mod (jellemzően éjjel 1 és 4 közt), akkor törli a képet, meg kapsz 30-120 perc ban-t. Mire felkelsz már nem fog fájniui.: miért nem a másik helyre nyomatod a képeket?
-
aXXon
őstag
válasz george11 #40438 üzenetére
Nem, ez nem atom, hanem foton, de ezt írják is a cikkben bár ha jól értem pont az a technológia lényege, hogy a fotont elektronná alakítják.
VAGY VALAMI ILYESMI
-
aXXon
őstag
válasz george11 #40441 üzenetére
Ez egy vákuumozott zárt kvarccső, amely a fényenergiát (fotonokat) elektromos jellé (elektronokká) alakítja. A sokszorozó elég gyors ahhoz is, hogy rögzíteni tudják lézerfényből származó "fénycsomagok" útját, amint azok belépnek egy zavaros folyadékkal telt palackba.
Én ezt úgy értelmezem, hogy úgy képes ilyen kurva gyorsan fényképezni, hogy a fotonokból elektronokat csinál.
szerk :
UI: igazából nem vitatkozni akarok, csak így értelmeztem a leírtakat, bár mindig szar voltam fizikából
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Má' itt atomfizika is van teljesen összekeveritek a modikat
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
Hát banyek valahogy fel kell fogni a fényt, és jellé alakítani.
ha erre gondoltál, akkor jóvanakkó'Chaser: miért zavarnánk össze? az ilyeneket úgysem olvassák el, csak a linkeket/képeket nézik, mert azért az idejük nyAlván véges
-
aXXon
őstag
válasz daninet #40445 üzenetére
Nem tudom, most Ramiusnál dekkolnak, mert megkértem, hogy ideiglenesen letudná-e őket raktározni a munkahelyünkre lenne majd, csak még majd kell hozzá valami rádiós erölködő, aztán így még nem sokra megyünk vele.
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kupon kunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Érkezik az Accolade Sports Collection
- További aktív témák...
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest