Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Eladó együtt 2 db. komplett ventilátoros hűtő tápegység PC-hez!
"Banki előre utalás után postázom a terméket!"
2012-01-17 21:23, azaz 6 napja ― újonc_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz God Vazzeg #40700 üzenetére
Üdv a klubban Mostmár lehet anyázni, ha kapsz warn-t nem vesztesz semmit
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok...
Köszönöm 2 nagyon kedves kolléga segítségét.
faragojof : Alaplapot, CPU-t, VGA-t, DVD írót vásároltam tőle.
Norb3rto : pedig egy AM3as alaplapot, egy 775 ös alaplapot, ramot, cput, vásároltam.Köszönöm nekik...
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
775 gyári hűtöd nincs még 1 talán?
[ Szerkesztve ]
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #40695 üzenetére
De úgy nem szeretem hordani
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #40701 üzenetére
FSP 250: 2000Ft
JNC: -500FT (idézem "ha te fizetsz, elviszem")Összesen: ezeöccá forint ha nem csak az FSP-vel együtt adná, a kutya se vinné el a JNC-t
Godi: Mi ez a tepsifejű avatar?
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
Jó kis trükk mi?
Ilyet is csináltam vasárnap hajnalban..."Formicate Under Command of the King,,
-
george11
addikt
1
elnézéstbocsánat
[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
Manapság már minden szart árulnak..
-
akom
őstag
Ez --> Ki a f*sz?
-
aXXon
őstag
válasz faragojof #40721 üzenetére
Akarja a tököm visszahajtogatni, így kellene ahogy van, ez lenne az igazi király apukám
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
Csóringer csajnak picit nagy az ülés.
[link] elég opatós ám így utazni"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
harmickettő basszátokmeg
-
george11
addikt
ezttessék megnézni,aki még nem látta, mee hatalmas (mármint a videó, meg a faszi, nem az autó)
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #40738 üzenetére
Köszmá Ilyen idős még sosem voltam
A telszámod majd lődd már el sms-en, vagy mailben, mert megint bannolva leszek"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #40740 üzenetére
Lehet nem ártana, mert ezért ne mtudom mi jár.
eléggé oribtálisan be vagyok b@szva, ami nem cksak az én érmdemem, de ez már így van
(remélem nem tiltanak i végleg, mee az sopó lenne, de bben van a pakliban)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
God Vazzeg
veterán
HB2U George
Gyík+GrandeP: rohaggyon el a befőttetek
Aktív témák
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest