Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aXXon
őstag
Azt hiszem tortillát fogok vacsorára csinálni nyam-nyam
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
-
Norb3rto
őstag
desszert eagle 0.50 jó lesz
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
God Vazzeg
veterán
Ata winyó nincs senkinek se eladó? Még mindig keresnék, 80gb és felfele..
-
daninet
veterán
Mi van a T-mobillal kecsón? Nem lehet telefonálni.... a családban senkié nem műkdik.. valamelyik cella szerintem behalt...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
Hivatalosan meg ez: Sajtóközlemény
-
Marcus_
tag
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
Nos gyerekek.
Egy big thx faragojof kollégának a taxiért
Egyébként felvettem a védőoltást, azóta szúr a szívem. Ha pár napon belül Resident Evilszerű lesz a mozgásom és zombis a viselkedésem és a "szevasz bazmeg" helyett csak úgy fogok köszönni, hogy "aaaaaaaaargh..." akkor tudjátok meg ti is, hogy mitől volt
Na megyek, csinálom a vacsorát...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Steve1979
aktív tag
Óriási köszönet faragojof-nak a fasza laptopért, a korrekt árért és a rugalmasságért !!!!
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
george11
addikt
Egy nagy köszönet faragojof kollégának, azért mert csak
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
A védőoltás mellékhatásait George kolléga Gyík kolléga asszisztenciájával hathatósan tudja orvosolni egy anal-intruder nevű speciális orvosi műszer bevetésével. Garantált, hogy ami eddig fájt, az a kezelés után nem Ott fog fájni...
Egyébként meg valóban köszönet nekem.... De köszönet jár azoknak is, akik mertek velem biznicelni, beülni az autómba, meg egyáltalán hogy szóba mertek velem állni... Ja, és aXXon: Jó lesz az a pálinka!!
Steve: Finom volt a kávé, hát még a mosolygós kiszolgáló személyzet!
Gyík: Akkora vírusok vannak a gépen amin nem jött ki hang, hogy újratelepítem az egészet!
George: Barátságom és tiszteletem jeléül, minden fentebb írt kollégának felajánlok egy-egy óra anal-intruder masszázst. Az árat megbeszéljük priviben...."Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #43472 üzenetére
Nem Reinstall, hanem Rammstein!
"Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
válasz faragojof #43473 üzenetére
Ha esetleg mész a Rammstein koncertre, szólj, mert az asszony is menne, csak nincs az ismeretségünkben olyan aki menne. Mert én nem mennék
-
fero02
nagyúr
Ha vkinek van jó sok üdülési csekkje, akkor tudok egy élelmiszer boltot, ahol le lehet vásárolni nagyon kedvező feltételek mellett (of korsz Békés megye).
More .nfo in PM.
-
SPF
senior tag
Új Blaupunkt navigáció autós töltővel és tartóval garancia nélkül megér 13ezret?
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
tibibi
őstag
sany psp kellene nekem nincsene?
azé ez is ott van a szeren[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
-
george11
addikt
pörögjön a topic
-
george11
addikt
És itt az afterparty
-
Chaser
legenda
Qrva k_vad Q8200 hűtő nélkül 23k, holnap megyek, ne kelljen már megtartanom
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Norb3rto
őstag
secunder cementit 2. Du hast
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #43494 üzenetére
Mióta hallgatsz te rámstejnt???
Nem voltál te ilyen. Hosszú haj, meg a hülye zene ... ezek mennek mi vazze"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
-
GrandeP
addikt
Hali!
Mindenkinek....
Mennyit érhet ez a konfig ph-n kívül....
amd 5000+ (2,6ghz)
asrock alaplap
2 gb 800 mhz
wincsit kiveszem
integrált videjó
dvdíró
noname fekete "divatos" házikó, hozzá noname táp...Köszi...
(ha lehet akkor most ne hülyeségeket írjatok! )
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest