Hirdetés
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- New Game Blitz - 2024
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Weed22
csendes tag
Szeva neked is alázógyík
-
Weed22
csendes tag
szevasztok kecskeméti arcok!
Az után érdeklödnék h esetleg nem tudna-e valaki középsulis diákra érvényesítőt?
Az írjon lécci priviben és megbeszéljük az anyagiakat NEM leszek hálátlan, lekapart is tökéletes[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
-
george11
addikt
csak úgyJó nagyok a szemei neki
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
Van 2x2GB 800-as cl5-ös geil BD kit-em, majdnem 5 év lingvin garral, cserélném 1GB lehetőleg kingmaxra, jósokatdobjálrá' jeligére jöhetnek ajánlatok
szerk: + Zafír gyári AC-s 4670, majdnem 2 év budai garival, cserélném hd3450 körülire, passzív vagy extra halk hűtőjű érdekel /mint ez/
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
God Vazzeg
veterán
IDE-s vinyót keresek min 80GB-ost. Van-e valakinek eladó? Ha igen, privi!
-
Norb3rto
őstag
van 256 sd ramom múltkor kellett vkinek
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
válasz Steve1979 #42475 üzenetére
Esélytelen vagy ...
Loooool írjárok be a google keresőjébe ezt: "google chuck norris" , aztán nyomjátok meg a "jó napom van" gombot.
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Kloss
őstag
First
-
Steve1979
aktív tag
First Blood II
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
george11
addikt
Bloodrayne
-
OTee
aktív tag
válasz george11 #42483 üzenetére
Ez való neked, nem a csajok: Polírozzad
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
-
tibibi
őstag
valakit érdekel egy két hónapos asusOplay?25k garancia doboz csak kipróbált.
-
faragojof
őstag
válasz Steve1979 #42489 üzenetére
Kösssz!! Egész megkönnyebbültem....
De idefigyelmezzenek emberek!
Adott egy Giga EP-35C-DS3R alaplap. Indításkor tökéletes minden, a lap egyet csippant hogy a BIOS rendben. De a bootolás után, mikor a telepítés indulna, újraindul a lap. 3 féle, teljesen átlagos procival próbáltam, de a helyzet mindig ua. Kipróbáltam a support szerint csak magasabb v. számú biosztól támogatott (a verzió F2) procikkal is. E5200, E7400. Nem jelzi, hogy a proci nem támogatott, de ha a bioszba belépek, akkor felismeri a procikat (mert a bioszba be lehet lépni, nem fagy meg). Sőt, a tuningot is engedi!! A hiba mindig ua. Lassan ott tartok, hogy áram alatt belek@pök."Formicate Under Command of the King,,
-
Steve1979
aktív tag
válasz faragojof #42491 üzenetére
hasonló hiba volt az én ep31-esemnél is
bármit csináltam, leszarta
a végén már minden levolt húzva, ki volt cserélve akkor is leállt boot közben
--------
erre jól megrugdostam, ütöttem-vertem, ide-oda forgattam és rendbejött
nemtom mi volt, ilyet életemben nem láttam, most megy hónapok óta hiba nélkülCOMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
vikcsi
senior tag
válasz faragojof #42491 üzenetére
Szerintem az a baj, hogy nem tőlem vettél bele vga-t vagy procit
Nem sok integrált dolog lehet rajta, de szerintem azokat tiltsd le, vagy memóriát rakd másik slotba...
bios reset?ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
God Vazzeg
veterán
Kis humor: [link]
-
distvan1
tag
go meló
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5G I 8GB I 512SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest