Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
OTee
aktív tag
válasz fero02 #46002 üzenetére
Hát szvsz az eddigi hozzányervogásai alapján natúrbuta.
Bár azt sem tartom kicsukottnak, hogy vmelyik törzstagunk lett kissé identitás-zavaros az elmúlt időszakban megjelent intruderposzt mennyiség miatt, esetleg csak 1szerűen jót szórakozik 1 második nick-kel és mulat a reakciókon.
1 dologra kell figyelnie ha a fenti dolog áll, hogy ki ne derüljön a személye, mert akkor valszeg ő lesz az első, aki tényleg megkapja az intruderampullát a micsodájába.OTee
hejesirás
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
Steve1979
aktív tag
válasz cirmiiii #45999 üzenetére
Figyelj ide kicsit nyaú
Ez itt egy agyament intrúder függő, enyhén belterjes, pc-s adok-veszek kantopic.
A benyávogós, visszakérdezős hsz-eket szerintem mostmár tényleg hagyd abba, mert ku@vára kezd idegesíteni mindenkit. Hamár képet nem raksz be, nem üzletelsz, legalább írj valamit magadról, hogy tudjunk hova tenni (kivagy, mivagy, hány éves vagy, mit csinálsz, hol melózol, hobby, milyen géped van, mit vársz ettől a topictól, miért vagy itt köztünk ilyesmi. Ha megadod a mellbőséget is, az pluszpont, hidd el mindenki értékelni fogja ).
Ha ez se megy, lépj le szerintemCOMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Norb3rto
őstag
Hova tünt Dzsordzsi?
Lehet Csernus doki jött álnéven ki meddig bírja
Mod: girhes nyávogásoddal tak már kitekaktusz
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
cirmiiii
tag
nyáú
-
DeltaPower
addikt
csak itt, csak most, csak nektek
válságvers
(a megszorítások miatt csak kétsoros)
csiribiri, csiribiri, jóisten
nemhogy lóf****, ló sincsen."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
OTee
aktív tag
válasz Steve1979 #46014 üzenetére
Nemérti.
Pont.Regelt mélcíme csalás lehet, sztem nincs 15 éves, v az én lányom volt túl értelmes 15 évesen.
Én 11-13 közé saccolom.
Ha tévedek és idősebb, akkor viszont nagy a baj ...
Ha legalább 2 értelmes hozzászólása is lett volna, sztem nem b@xna föl senkit sem az állandó afektálása, nyarvogása.
Viszont ez a szint amit hoz nagyon mélyen a jelen topic
( ami néha már most is lemegy bányászbéka segge alá!!! )
szintje alatt van.OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
daninet
veterán
itthon 2 is van.. az egyiken van egy potméter amivel a patkányoktól a szarvasokig lehet az erősséget állítani... 8 góliát elemmel megy. annyi a macska a szomszédban h muszáj volt körbevenni a házat
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Steve1979
aktív tag
-
Norb3rto
őstag
alacsony kerítésen kiszökött jószágállat ez ne is törődjetek vele ez a legnagyobb öröm számára
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
God Vazzeg
veterán
-
cirmiiii
tag
válasz God Vazzeg #46028 üzenetére
...
-
Steve1979
aktív tag
válasz God Vazzeg #46028 üzenetére
nem mondod
szerk: MAGNE B6 már beugrott
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #46017 üzenetére
Ez de régi
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
akom
őstag
HEEEee ! MI folyik itt Gyöngyösön ? !!!
-
Steve1979
aktív tag
1 kis OFF
Keresek egyszerű atx házat, tápot 300W körül, + 80-as winyót 2 kisebbre cserélnék még mindig
pü
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
-
daninet
veterán
Dzsordzsinak üzenem (mivel MSN-en nincs), hogy kússzon fel a weboldalára és nyúljon magához, mert megcsináltam az <A></A> linkeket hogy ne kelljen az 1.0 júzernek ennyit görgetni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
Árrazza már be valaki nekem ezt: [link]
Pivot, dvi, dsub, állítható magasság, akár vízszintbe is le lehet dönteni, übervékony, nagyon szép design blabla.
Van rajta pixelhiba is(bár engem nem zavart eddig). 1 dead pixel bal oldalt alul, 1 subpixel jobn alul(nem mindig jön elő), és egy másik valami, amire nem esküdnék meg, hogy pixelhiba, lehet csak légsz@r
Gari már lejárt. Az újkori árát inkább nem írom le, mert infarktust kapna a nép(najó 120K körül volt, amíg lehetett kapni)."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz george11 #46040 üzenetére
'nyázni fogsz, de örülhetsz ha 18-20k közt eladod. Pár k-val többért S-PVA paneles van, össze se lehet hasonlítani egy TN-nel. Az én Fu-SI P19-2-semet postával 25-ért raktam fel, de csak alkudtak rá Az is fullpivot, meg s-pva, ráadásul semmilyen hibája nem volt /most sincs, inkább beadtam egy boltba hogy adják el ők/, újan az 140-150k körül mozgott 3 éve.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vikcsi
senior tag
válasz cirmiiii #46029 üzenetére
Sztem tök bunkóság, h senki sem mutatkozott be...
kezdem.
Tőlem lehet a legjobb árakon venni cuccokat(csak nézőpont kérdése ), szóval vegyél gyorsan valamit
Mellesleg ha van valami jó cuccot eladó, jöhetKülönben nem tudom ki vagy, de legalább most háttérbe szorult a hetek óta toplistás intrúder, ami egy pirosat már megér
Valaki érdekel olcsó nvidia pci-e vga? Esetleg e5200 proci?
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Maxon
tag
3,5 SATA Samsung HDD 320GB típus HJ-F1 7200rpm 16MB chas cserélném két kisebbre 100/100 HDsentinel szerint 234 napot futott az arány ami kellene az 160/160 vagy 250/80 vagy ilyesmi a lényeg az egyik sata legyen
[ Szerkesztve ]
-
-Jackson-
őstag
úgy néz ki van egy eladó wifirúterem. egyedüli gond vele hogy a mikrós netemet valami miatt nemszereti, képtelen vagyok vele netre csatlakozni, máshol (t-home net) tökéletesen működik. ő az: sweex lw300
csere is érdekel bármilyen normális állapotban levőre, természetesen szeretném kipróbálni hogy az hajlandó-e együttműködni a tetőn található antennával
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
poffsoft
veterán
válasz vikcsi #46043 üzenetére
Géza vagyok, 27 éves.
És már 12 éve függő!!!Te jössz
Amúgy nem vágom, mit idegeskedtek a macskán. Nézni kéne ki mikor tűnik föl...
Mondjuk nekem gréttel sem volt bajom, csak azt nem teljesen értettem, mire sértődött be. De ez van. Pont.fero02:Húúú, ez az análos beszólás fájt..... szig mon, szük.elégs. tfh
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest