Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
Simán lehet újoncoktól vásárolni. Én úgy szoktam, hogy ha nem leinformálható, pl iwiw-en nem ír semmit, vagy nincs pár 100 közösségi hsz, akkor kérek tőle személyit, lakcímkártyát, ha postázza, akkor beszkennelve. jó módszer. amit csézer mond, abba nem megy bele senki sztem
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
válasz vikcsi #17002 üzenetére
Nem-e? Hadd ne szedjem elő a privikből a nickeket..pár száz hsz-szel meg kitörölheted, akinek nincs zűrje, belemegy, azzal kezdem itt-ott meg ahol akar nézzen utánam, innentől kezdve kb 10 percen belül az üzlet meg szokott köttetni, elenyésző kivételtől eltekintve, nyilván az olyan emberkékkel nem, akihez hasonlókból az egyik poffsoftnak adott el egy xar hw-t. Olyan is volt, aki futárral leküldött egy 2+év garis vga-t, és nem futárnak fizettem, hanem kipróbáltam, és utána küldtem a pénzt. Az iwiw meg ehe, nincs iwiwem, most ettől elküldtem neked előre pár napja a pénzt vga-ra vagy nem bammeg?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ramius
őstag
Valaki segítsen
Le kéne mérni egy cigisdobozt mm pontosan, autocad rajzhoz. A nyíló résznek is kell minden adata. Tenkszgyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Haart
addikt
GEforce MX400 passzív 64mb sdr eladó - 1.5k
Akit érdekel privi[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz Chaser #16999 üzenetére
Én is így gondoltam a "ne vásárolj újonctól" szöveget, csak nem részleteztem, mert még zúgott a fejem
Semmi baj azzal, ha valaki újonc, ez nem feltétlenül pejoratív. Valahol el kell kezdeni, csak ilyenkor még nincs senkitől visszajelzés, így óvatosan kell üzletelni, mert sok esetben szándékosság van a dolgok hátterében, sok esetben pedig az emberi tényező. Nem érdekli, ha már megvetted, szívj te vele.
A vidéki bunkó kezdetű mondatok alaposan felb@sszák az idegeim, csak nézzük már meg Bp milyen "kellemes" hely! Tisztelet a kivételnek, mert akad az is, csak egyre kevesebb. -
Csákk
senior tag
Tessék meccstet nézni...ivódjék közbe a bambi,de be ne tessék ba****ni
^^
-
Chaser
legenda
CSak a saját, bevált módszeremet írtam le
tibibi: Vettem millenimu dvd playert, eddig minden divxet is megevett, asszem MN9601, volt ahol azt írták, hogy nem tudja analógon az 5.1-et, de van rajta analóg 5.1...neked ez a típus van?
-
vikcsi
senior tag
válasz Chaser #17003 üzenetére
Jó, biztos igazad van
Mi már azért üzleteltünk párszor, én is tettem neked alaplapra előlegetKloss: simán persze egy 5ezer ft-os memóriáért nem, de ha nagyobb értékről van szó... akkor azért jól jöhet, ha tudom hol lakik
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
aXXon
őstag
válasz fero02 #17019 üzenetére
Hja, azt hittem valami szitu volt, de akkor csak parádé
PÜ ment.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
Izé
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz vikcsi #17021 üzenetére
Csak az iwiwes megmozdulásodra írtam, attól hogy még vkinek nincs, még fizethet rendesen. Se nem iwiwezek, se nem mailezek, de azért valahogy nem érzem magam félembernek ettől. Sőt már az msn is abból áll, hogy havi 1x felnézek 2 percre..azt is túléltem
-
Haart
addikt
NÉzzétek a meccset istenjó!!!
-
Csákk
senior tag
Ménem Jack Sparrow adta át a kupát vazze?
^^
-
distvan1
tag
Arról tudtok e valamit hogy 1000W-os légpárnás fűnyíróba lehet e kést kapni?
És ha igen,akkor csak műanyagot,vagy acélt is?
Esetleg hol lehetne ilyet venni?köszi előre is
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
Winner_hun
titán
Első-e? De csak mert épp beugrott
Hmm rosszul jár a fali óra....[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
luci
aktív tag
...
-
poffsoft
veterán
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
alázógyík
addikt
Halihó!
Itt is meg szeretném köszönni Georgenak a kitartó és lelkes munkáját, amit az autók szervizelése alatt tanúsított.
Szegény, hogy mit szenvedett 1-2 kütyüvel?!?
Csillagos ötös, bárkinek nagyon ajánlom! -
aXXon
őstag
Lehet, pár éve már nem láttem, de régebben minden sarkon volt. De gondold el, milyen komoly teljesítményre képes azzal az 1000wattal
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest