Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
Aktív témák
-
aXXon
őstag
Nem érdekel a vxl, kevéssel többől atomos gép is kijön... de tetszik egyébként nagyon.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Ramius
őstag
ELSŐ!
mentem aludni
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
God Vazzeg
veterán
Első!
-
george11
addikt
Akárhányadik.
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
Madárfüttyös, csirib@szós Jó reggelt!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Nincs semmi élet?
Aki ráér az segíthetne! Kötegelni kellene...
-
curtis2
aktív tag
válasz ekrisztian #17982 üzenetére
Asszem ez lesz a megoldás, mert az nem megy, hogy ma felvigyem, jövő héten vmikor meg elmenjek érte. Köszi a válaszokat, már kiváncsi vagyok az extra éjszakai üzemmódra
curtis
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #18016 üzenetére
El kéne rejteni a mazzagok közé valahova egy bikaerős mágnest, aztán lesni, hogy megtalálják-e a hiba okát
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #18020 üzenetére
Meg Haart-ot a közelébe nem engedni.
-
Haart
addikt
válasz God Vazzeg #18020 üzenetére
Hát mivel hálózatok szakirányon tanulok, csak tudom már hogy mi a saját ellenszerem
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
GrandeP
addikt
hinnye.....
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
-
george11
addikt
válasz GrandeP #18028 üzenetére
Látod, ő is sokat polírozott, és mire vitte
Sokáig nélkülöznie kellett, legalább 2évig gyűjtött rá, mire összejött a lé"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
-
tibibi
őstag
nokia n95 függetlent keresek eladót ocsóóón?
-
Router
őstag
Nincsen valakinek halott 15" körüli LCD-je? Csak az lcd panel is jó lenne, törött is érdekel meg keresek 30 centis fehér neont inverter nélkül.
www.reballing.hu/forum
-
Chaser
legenda
válasz Router #18041 üzenetére
Nem elképzelhetetlen! Nekem is 10 ilyen balesetből származó panelem van, csak nem adom oda 1ébként ha figyelmesen olvastál, idézem magam: "Valakinek biztos van. " Ha ez azt fejezi ki számodra, hogy nekem ez elképzelhetetlen akkor izé van. 1-es, leülhetsz, tápcsere, de halk legyen ám és karcmentes...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
CuKoR
senior tag
Üdv! Van itt pár autós...
Fehér kocsin hogy lehet karcot javítani? Foglalkozik vki ilyesmivel ?Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu
-
george11
addikt
Mennyire karc, és mennyire olyan, mint amilyen?
Amúgy lehet, polírozással, ha nem sérült egész az alapozóig."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
Temperával.
Viccen kívül, azt aki ezzel foglalkozik, úgy hívják, hogy autófényező, nagyobb karc esetén karosszérialakatos
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest