Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz greatchaos #4903 üzenetére
Ezt nem értem, én nem árulok procit
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vazzz
őstag
De lett. Itt van a gépemben. Viszont lehet, hogy megtartom, mert megtetszett
Hacsak valaki el nem viszi 72-be így karácsony elótt... Tudom, genya vagyok, de ki nem az ebben az ínséges világbanMod: Egy hirtelen teszt
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
Ez nem olyan húdenagyon gép, vannak itt a ph-n sokkal-sokkal jobbak/drágábbak.
Amúgy fogalmam sincs, mennyibe van, mert pl. az utóbbi 6 nap alatt ez a 4.vga a gépemben... cserebere jobbrabalra, azt kész.Tehát ha valakit érdekel a 8800gt, az jelentkezzen. 72k-ért van, holnap délutántól átvehető.
-
kondor
tag
Senkise 1.?
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
-
george11
addikt
Talán ma sikerül
mod: sikerült (ügyes vagy gyurika, ülj előre )
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
szasza_xp
senior tag
3 ???
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
luci
aktív tag
Olcsób 8800gt érkezéséről nem tudtok ?
x-edik
[ Szerkesztve ]
...
-
akom
őstag
Még mindig vennék MA! 256MzsaBájtos SD MEMÓRIÁT (nem telefonos memora gondolok hanem ami az alaplapba megy)
Illetve DVD-ROM (vagyis amelyik nem írja csak olvassa a dvd korongkokat) PATA csatlakozással.
12.00 ig aki tud ilyet nekem az jelentkezzen, mert utánna elhúzza a csíkot a jézuska a butikba azt ott vöszi mög az ajándékot. (Csak a jézuska kicsit zsidó ) -
george11
addikt
Úgy értettem, hogy majd március-április környékén már normális ára lesz, mert a mostani 65-75K az nevetséges ... anno úgy indult a dolog, hogy 50 max. 60K lesz, mostmeg tessék.
Türelem tornaterem"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Haart
addikt
Buliból hazajövős, hajnali hármas első!
Sztem... -
KTU
addikt
pénz 13-án +érkezett a számlára
csak nem értem miért nem kaptam sms értesítést
(ja és nem az asszon telefonjára megy az sms)OTee: 1 GB Micro SD átalakítóval ez mennyi lenne?
kalapos: mennyivel megy a bluetooth?
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
vennék 512MB MMC, RS-MMC kártyát
Eladó: hangrendszerek, SB hangkártya, USB HDD keret, internet telefon, stb.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bsh
addikt
valakinek nincs egy nem széthajtott s939-es, 2x1mb cache athlon64 x2-je eladóban? mondjuk 4200-től kezdődően?
PÜ-ben lécci![ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
keresnék holnapi átvétellel noti sdramot. min. 128MB-os, de inkább nagyobb kellene. akár kettő is. holnap kecskeméten leszek.
-
OTee
aktív tag
Miért?
Az SD gyorsabb is és univerzálisabb. SZVSZAz USB HDD keretről bővebb info?
2,5 v. 3.5"-s?OTee
Helyesírás mod
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
kalapos
tag
Kell valakinek 8800GT? Tudok egy helyet...
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
KTU
addikt
gyorsaság most nem lényeg, a felhasználhatóság szerint nálam az mmc jobb
van olyan készülékem ami csak MMCt eszik, meg olyan ami mind2t ezért várok még."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Tidor00
tag
sürge 7600 gs eladó
még délután Kecskeméten vgyokmég gondolkodom rajta
-
God Vazzeg
veterán
Valakinek van 80gb körüli vinyója? Samu, szígét előnyben
-
vazzz
őstag
válasz God Vazzeg #5047 üzenetére
Van. Még mindig. 2db. Sata2. Garival. 6k. Fix.
-
***HG***
aktív tag
ABIT SILURO Gef4 Ti4200 128Mb/128bit eladó.
A kártya kifogástalanul működik, de a hűtőventije cserére szorul. Lássuk mit kínálnak érte a népek
Akár cserélhető is 512/400 DDR ramocskára.
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest