Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Akinek van VIP előfizetése a www.speedcams.hu -ra az dobjon már egy privit...
Köszi!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
valakinek M1-DA - VGA/DVI átalakítója van fölösbe olcsóért?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
NA kellett róla beszélnünk, a baon is felfedezte magának...
Ti észrevettétek már h mintha a baon néha heteket késik, 1-2 másik újsághoz képest?! Tiszta szégyen...
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz fero02 #43912 üzenetére
Áruterítő. Az alföldi intruder shop-oknak szállítja a cuccot pestről.
Nem láttad még a céges autóját ?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
God Vazzeg
veterán
Akkóis 1.
-
fero02
nagyúr
02
-
titko
tag
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
tibibi
őstag
pár eladó valami
Dell D510 szép állapotban 3db akksi 4óra üzemidő.
160gb samsung lingvin garos hdd 1gb ram ,dvd iró stb..kérésre everest 65k
nokia 6111 fekete használt független teló 5k
eten x500 használt ,de jó pda ,gps,telefon ,autóstartó ,doboz stb.23k -
tibibi
őstag
válasz God Vazzeg #43923 üzenetére
töltö van csak (de bele tudom rakni egy dobozba vagy zacskóba ) headset sincs .ezért ilyen olcsó.
-
tibibi
őstag
válasz God Vazzeg #43925 üzenetére
igen semmi baja kicsit kopott normál használat mellett 3nap
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #43913 üzenetére
George Bácsi polírozta...
Fero bácsi...
Nem top secret...
Egy helyen felpakolok.... majd .... több ezer km után lepakolom valahol...
Mostanában rengeteg számtech cuccot hoztam nagykereknek, (ezért szoktam írni h mikor, mit, hol ne vegyetek, mert én a 110-120 tartom még a földes úton is... Meg valamikor szószerint behajigálja a raktáros a kisautóba a cuccost. )
De egyébként változó, eu szinten minden ,kivéve a még nálunk is balkánabb helyeket... szóval legbalkánabb hely Hungarisztán...
Este pl Osztrákba, onnan Svájcba indulok, vissza Hazafelé talán Olaszba egy felrakó, majd úgy Hungarisztánba...
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #43928 üzenetére
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
God Vazzeg
veterán
Kis humor
-
GrandeP
addikt
válasz fero02 #43934 üzenetére
Jobb esetben a full extrás 3 literesek (180 ló; tempomat, digi klima) közül van nálam vmelyik, rosszabb esetben a 2,3-as (120 ló, és fapad) közül, viszont mindben van webasto, szóval megfagyni nem fogok...
Fogasztást nem nézik, van olyan kollégám, h ami a csövön kifér, 150 körül nyomja, na ő alatta most 2 autó ment tönkre.NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
válasz GrandeP #43935 üzenetére
Nem merész dolog egy ilyen lélekvesztővel 100 felett repkedni? Mivan, ha egyszer félre kell rántani a kormányt? megcsúszik, és kilinccsel előre mi? vagy megcsúszik, és kilincs-tető-kilics-tető ...
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
tibibi
őstag
válasz God Vazzeg #43928 üzenetére
nem viszont van egy sonyericson w380i vodás garos 12k-ért ez bövithető doboz minden megvan .a headset meg kell keresni.
-
poffsoft
veterán
punnyadás van....
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
3napos akció: celeron 420+ gigabyte volar = 9k csupán
egyebek...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest