Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Trump vagy Harris
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Lehet lecserélem a kocsim erre....
Állítólag 2 misi körül lehet venni, 1 óra töltéssel 50 km... kérdés h mennyi áramot fogyaszt ilyenkor.... mert nekem alapból 15 k körül van a havi áram fogyasztás.... Ha ezzel meg duplázom, akkor ugyaott vagyok, csak ez csúnya, nem megy és állandóan "tankolni" kell!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Ajánlatokat várnék a következő konfigra...
alaplap: Asus p4PE (alaplapi hang megsült, de grátisz sb live 5.1)
Proci: 2,3 ghz cerka + hűtő
Videókártya fx 5200
ram: 512 / 400 és 2x256 mb 266 mhz-es ddr1...
Igény szerint házzal és 400 w-os "karcmestes" táppalEgyenlőre csak az érdekelne h kb mennyit adna érte vki egyben.... nem muszáj priviben írni....
-
kalapos
tag
válasz greatchaos #15003 üzenetére
Háh nekem is az van és én helyi vagyok és olcsobban is ajánlottam.
Inviziböl Dzsizusz
-
Haart
addikt
válasz greatchaos #15007 üzenetére
Ment pü!
-
DeltaPower
addikt
válasz greatchaos #15007 üzenetére
5,5k-ért árult itt valaki 66gt-t, keress vissza.
(mod) Haart volt az, aszem már egymásra találtatok[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Haart
addikt
válasz DeltaPower #15010 üzenetére
Naná
-
vikcsi
senior tag
-
halfgod
tag
Még mindig eladó egy remek 775-ös lap Asus p5kc személyében piszok olcsón!!!!
ÜdvValaki nem szeretne velem TV-Tunert cserélni: Asus 7134es-em van minden kellékével csak nem kombatibilis a COD4-el Amugy remek TV-Tuner ja igen és csak Vista kompatibilis érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
-
vazzz
őstag
Érdekel valakit biztonsági rendszer kamerák nélkül? Összetevői: egy professzionális samsung video-rekorder, ami 3-8-12-24 órás rögzítést tud mezei videokazettára, meg még mittudomén miket, egy multiplexer, ami 4 kamera képét tudja multiplexelni (?) ,meg minden ilyesmi, meg egy 14' monochrome crt monitor. Tipusokat este tudok írni, ha valakit érdekel.
Rohadtul nem vágom ezt a témát, ezért ne is kérdezzetek, csak vegyétek meg. -
luci
aktív tag
Valakinek 2 pár JVC 2 utas 10 cm autohagszóro pár ?
Asus am2 es hütecs -höcsöves bla-bla -bla!
AC S2 ...(2 hetes)
értelmes hangkarit beszámítok ha nem kell ráfizetni ! Valami Audigy XXakitit érdkel írjon pü-t
[ Szerkesztve ]
...
-
K6000
aktív tag
válasz GrandeP #15018 üzenetére
A piros szín valahogy krómozottnak kellene lennie nem értem mit keres ott a piros festék...
Az első sárvédőt miért kellett cserélni?
Na jó nem kerülgetem... a motor nagyon össze volt törve???ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
GrandeP
addikt
Szemcsit feltetted?
A kipuffra piros láng nyelvek vannak festve.... + 10 % lóerő! ... lehet képen nem látszik, élőben szép...
A sárvédő volt törve, azt nem tagadom, de az 1 műanyag takaró lemez bazz.... ami ki lett cserélve!
Ne lássál már egyből rémeket... nincs összetörve!ui: miután megvetted Gyuri le tudja neked polírozni...ph-oknak fillérekért!
Egy sörért... anyagárban lefestem neked az első "sárvédőt" pirosra![ Szerkesztve ]
-
K6000
aktív tag
válasz GrandeP #15021 üzenetére
Szemüveges vagyok
Azok lángnyelvek? Húúúúúúú aztaaaaa....A sárvédő, hogy törik el? Szegényes a fantáziám de ahogy elképzelem a kerék hamarabb hozzáér bármihez is mint a sárvédő
Ahhoz meg, hogy oldalról érjen az aszfalthoz, nagyon kell ám dönteni a motortASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
aXXon
őstag
Srácok, nézzétek már meg kérlek, másnak is ilyen fosom lassú a hasznaltauto.hu, vagy csak én szopok itt valamiért??
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
tibibi
őstag
ötlet kellene honnan tudnám megszerezni [ezt]a filmet
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Én is törtem már el motoron első sárvédőt(bár az enduro volt), és nem kellett hozzá nagyot fikázni ... Elég, ha valami olyan alá "beparkolsz" ami pont elkapja a műanyagot(pl korlát), és már reccsen is.
A kipufogó meg nem krómozott, hanem saválló acél, csak fel van polírozva
Krómozott az MZ-n, Simson-on volt anno (Pannónián meg nikkel asszem) ezért gyönyörűen szét is rohadtak/ pöttyökben jött a rozsda rajta.
(Neménvótam )
Monnyuk azért a lángnyelv az monnyonle"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-Dokika-
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Socket 462-s alaplapot keresek!
Fontos infók:
- minőségi darab legyen
- sata
-(ne abit legyen!!! )Elöző alaplapom ment tropára, és annak helyére szeretnék "új"-at venni ... új konfigra nincs pénz! Szabadszálláson lakom
kérlek privi nekem
A döntés a tiéd ! ―Ď®КΪ—
-
GrandeP
addikt
250 gb-os maxtor ATA winyó fél év helyi garival, további 2 év nagy garival..
Kinek mit ér? illetve hasonló méretű sata2-re csere vkivel?!
Egyenlőre csak érdeklődésképpen....
-
vazzz
őstag
SE v640i érdekel valakit? 1hetes, vodás, garis, vitamax kártya is van hozzá, 500ft lebeszélhetőséggel, 28k.
-
vikcsi
senior tag
MSI 7800GTX eladó
garis, dobozos, fullosELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
Ha lenne 28K-m, és nem pannonos kártyám lenne, és akarnék venni egy SE v640i-t, akkor megvenném.
mod: főleg, ha le akarnék beszélni 500ft-ot[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest