Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
faragojof
őstag
Nagypapa az unokájának:
-Te kisfiam? Hogy is hívják azt a német dokit, amelyik mindig elrakja a dolgaimat?
-Alzheimernek papa!
-
Steve1979
aktív tag
így van, a tudományos munkatársam intézi (némi jutalék fejében) a részleteket
-
Chaser
legenda
-
alázógyík
addikt
Socket A-s procit keresek 1.5GHz-ig.
-
ekrisztian
őstag
Valaki nem akar magának egy navit?
Laptop csere érdekel..:
-
-
Chaser
legenda
válasz
GrandeP #31964 üzenetére
Te mondtad hogy a K&H-nál vagy? Másik esélyes volt még a CIB, de túl sok az apróbetűs rész, szegény ügyintéző lány is belepirult annyit kérdeztem és telefonos segítség kellett neki
Az emeltszintű eletronikus egész jónak tűnik, ha annál vagy ott bármelyik bankba lehet ingyen utalni vagy csak bankon belül?
szerk: #31966 Steve1979: Írjá a mónyikának, hátha
Kábelkötegelő érdekel vkit? 20 centisek, 100db/csomag, piros vagy bordó szín, ár még képzés alatt, kb bolti ár fele.
-
GrandeP
addikt
Jó lett az "új" iwiw csak kár h a szervereket nem fejlesztették hozzá....
Így nem sok értelme van, h minden 2 kattintásra, fehér kép/server error / 503 fogad....
-
GrandeP
addikt
-
alázógyík
addikt
Jött újabb 2db FS Amilo noti 55E Ft-os áron, ill. Audigy hangkártya 3500Ft. uff.
-
distvan1
tag
válasz
Steve1979 #31895 üzenetére
Helló!
Hát én megvettem végül őket,bár netem nem volt délelőtt,nem bírtam megnézni mit írtatok rá...
Nokian 185 65 r14....
Remélem beválnak....george11:
Kinek mi a "streetracer"?
Néha 1-1 nyikkanós indulás lámpánál....
Én ennyik szoktam max...
am meg azt a bizonyos 135-140et nem fogom feszegetni,ritkán járok pályánJa és köszi a reagálást mindenkinek!
-
Robaj
addikt
elsőőőőőőőőőőőőő
-
vikcsi
senior tag
vegyetek tőlem artic freezer 7 pro hűtőt
beviszem csütörtökön kecsóra... -
Norb3rto
őstag
Estét
IBM 21" fekete monitor eladó 7e kábelek nélkül amíg a készlet tart
-
Chaser
legenda
válasz
fero02 #31947 üzenetére
Azt mondom, ha nem lesz a rossmanban se kitalálom, bár 99.9% hogy 1 évvel is kell, lassan már olyan ez a fogymérő mintha unikornist kergetnék
Vettem egy spire USB racket, pata vinyó megy bele..bekapcsol addig ok, felteszem a drivert, de amikor kéri a csatlakoztatást nem látja..a srác szerint nála se ment, máshol viszont használta, létezik hogy ezek válogatósak?
Vinyó felpörög, led világít... a többi passz.
-
Chaser
legenda
Fero jöhet a fogymérő, nálunk nincs, volt de elfogyott meg visszavitték blablabla
Számlaszám/név/cím, és holnap befizetem a pénzt.
szerk: jah, ez a 2 v 3 év garis masinéria ami múltkor volt? vettem bánatomban egy forrpisztolyt, azt 3-al adták
-
george11
addikt
válasz
bartucc #31939 üzenetére
Én nem láttam ugyan(nem is akarom), de a városi strítrészer motoroknak nem lesz elrettentő, mert úgy állnak hozzá, hogy:
" velem ez nem történhet meg, mert én vagyok talmácsi "
" velem ez nem történhet meg, mee minentlátok, mindentudok, megkülönbenis ..."
Ha elrettentő lenne, akkor a kutya sem venne 150-180 lóerős mocikat utcára
Nekem a legerősebb motorom egy 650-as gép volt kb 70 lóerővel, de az is eléggé haladós tud lenni egy autóhoz képest(és nem is sportgép volt).
Ellenben én is összetörtem magam ecceee motorral, elég emberesen. Nem én okoztam a balesetet, de én szívtam meg. Ez benne van a pakliban. -
kalapos
tag
Kellene még nekem egy SATA kártya is. Adjatok már!
-
GrandeP
addikt
Mentek a privik....
-
-
kalapos
tag
Kellene még nekem egy SATA kártya is.
-
NoLF
veterán
na elmentek a felnik, lehet pattogni
-
alázógyík
addikt
Nekem van még a naon fajin árú, Western Digital-ból, 500GB 7200 SATA II, 32MB.
-
kalapos
tag
500 Gb +- 70 % méretű Sata vagy Ata vinyót keresek lehetőleg garisat. Mellé még egy 80 Gb +- 70% méretű is kellene.
-
bartucc
addikt
válasz
Chaser #31907 üzenetére
Hát ki kell fogni dolog, egy hete lett volna 13k-ért 96GT-m VF-900-al (tipikus az amit faragojof mond), mert a gyerek haverja vett 4850-et ezt meg odaadta hogy add el gyorsan. Nyomott áron első vevő vitte, most vígan meg a gépében.
Ha lett volna akkor lóvém megveszem, de perpill nem volt:S -
Chaser
legenda
válasz
bartucc #31903 üzenetére
Az 1értelmű, ebből élnek
De..soxor nem tudják mit árulnak, múltkor buktam vagy 50k-t, mert elszóltam magam a csóka előtt
Haza kellett jönnöm Szentesre, de mentem 2 nap múlva vissza, hogy megvegyem a fószer által gagyinak vélt cuccokat, hát nem be volt zárva a bolt?
Biztos véletlenül, és véletlenül tűnt el az egész szajré amit meg akartam venni
Mert azért benéztem a kirakaton...kinn a tábla: táppénz lol
Persze a honlapon nem volt fenn. A webkamerás történeten is néztem, gondoltam csak átpakolták a cuccot. Néha klasszisokkal jobb árakon nyomják a cuccot, mint akár itt ph-n is, gondolom sok minden értékével azért nincsenek egészen tisztában, múltkor volt egy fullos x2-es konfig 30-35k-ért, hát nem lenyúlták előlem?
Sztem még phn is 45k-ért el lehetett volna adni
-
faragojof
őstag
válasz
bartucc #31903 üzenetére
Olcsón vegyél, drágán add el! Ez alaptézis! Különösen használt alkatrészekre igaz.
Aki vett már használt alkatrészt az tudja, nincs annál rosszabb mikor a megvásárolt alkatrész a fiókban pihenve vevőjére várva két hét után adja ki a lelkét
Ott a veszteség a tiéd, ezt valahogy be kell nyelni. Volt már olyan vevőm aki két hónap görcsölés után (mármint hogy ajánlottam neki hogy maga keressen rá vevőt), visszajött azzal, hogy adjam a pénzt elege van a sok hüjéből. Ennyi.
-
Chaser
legenda
Majd reagálok később a pécébontó témára, most sok a dolog... volt pár meccsem a srácokkal
-
Marcus_
tag
-
Steve1979
aktív tag
válasz
Chaser #31900 üzenetére
igen-igen, folyamatosan érdekes árakat találnak ki ezek a pécébontósok...
szarnak a válságra, sőt ezek inkább ilyen atomtámadás utáni árak, mikor minden megsemmisül és pár régi P2-esért dúl a mad max...jó néha vannak azért akcióik olcsón, de inkább a másik oldal a jellemzőbb...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest