Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Kérdem én... hogy ha én magamnak, az nlite-al összetudtam dobni egy qrva jó és gyors xp-t, ami alaphangon 90 megát eszik, full terhelésen (fox, virusírtó, tűzfal, msn, tc, torrent, thunderbird) pedig ~600 megát... (ebből a fox 150-200)
Akkor ezt a microsoftnak miért nem sikerült még megcsinálnia?
Mondjuk én is jókor kezdek el az xp-vel buherkodni, mikor már kifutó op rendszer.. na mindegy biztos win7-re is lesz majd ilyesmi...
Csak ennyi, gondoltam leírom, mert most olyan rohadt büszke vagyok magamra, h 4-5 óra alatt finomhangoltam a biztonsági másolatomat...
ÉS az a poén h egy játék ami eddig akadt most ugyanazon beállításokkal nem, illetve csomó programok amik szinte kattintás után már nyílnak is, gondolkodási idő nélkül....
-
vikcsi
senior tag
Legújabb Ati driverrel 200-al kevesebb pontot ad a 3dm06, mint a gyári cd-n levővel
És ez még csak 1 a bosszúságlistából...
Lehet újra nvidás leszekJah és vegyetek valamit: [link]
-
daninet
veterán
Ahoy iszonyat gyors help kellene matekból van valaki aki ért a konvergenciához?
Ha ismertek olyat és online msn-en/skype-n akkor is jelezzetek mert minyár ZH és van egy kérdésem
-
GrandeP
addikt
Fizettem a szomszéd kiskölöknek 500 ft-ot h menjen be a boltba és írjon fel pár db pöttyös túró rúdi kódot...
Most van 35 pontom... hátha megnyerem a Polski - Ferrari szerelem gyereket... Fiat 500-as..
Szemfülesnek áll a világ...
ui: a 35 ből már volt alapból 13 pontom... szóval nem mindet most szereztem!
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
válasz
tibibi #30886 üzenetére
Azt még bőven kellene tudnod használni... nekem volt olyan 60gb-om ami 10/10-es volt.... és még az is működött, korlátozott képességekkel persze!
Viszont ez is hetek-hónapok kérdése, mármint h végleg meghaljon.... próba vinyóval hamar kiderülne ha a noti csati halt volna be....
De sztem csak túl érzékenyrá....
-
distvan1
tag
jó nagy itt a lappangás
-
tibibi
őstag
sziasztok dell noti reggel kapcsolom be azt mondja "lemezolvasási hiba " és nem bootol .Van egy ide sata átalakitom most rádugtam az asztalira hdd-t az meg látja és olvassa
mi lehet a hiba? TÁPOT nem cserélek
!!
-
alázógyík
addikt
Valakinek nincs eladó 30-40-50-60GB-os HDD-je IDE-s?
-
fero02
nagyúr
-
george11
addikt
két
-
OTee
aktív tag
no ki az 1őőőőőőőőőőőőőőőő ma?!
Hát én hát!OTee
-
Chaser
legenda
Rendben, pénteken jelzek mindenkinek
/ Ami nálam van azt már elboltoltuk egy bizniszmennel, a többire meg csak akkor mondok biztosat ha a kezemben van. / Akinek kell még szólhat. Átvétel ha sürge péntek du-tól.
szerk: átvétel baumax vagy központ környéke
-
Szlovi
senior tag
A picsába!
Holnap megint lehet menni gályázni... tivornya parti jegelve. -
aXXon
őstag
Kellene nekem egy 350-400w-os táp, jó árban. Bombázzatok.
-
Jaay86
csendes tag
válasz
faragojof #30849 üzenetére
Pontosan! Ahogy mondod! Az ellenfél legsebezhetőbb pontját támadja és az a cél, hogy az ellenfeled ne tudjon újra támadni. Abban mi lenne a jó, hogyha megy az adok kapok. Pont ezért önvédelem. Nem akarsz kapni.
Ebben hol látod Te a tigrist? Vagy csak nem egyre gondoltunk a tigris alatt. Itt nincs edzésen, fél órás légzőgyakorlat, meditáció stb...stb... Én régen Kung-Fuztam és karatéztam is. Nekem pont ez nem tetszett bennük. Túl sok a sallang.
Teljesen jó fogod fel ezt a dolgot egy darab videó alapján
csak a "tigris" dolgot értetted félre. Vagy inkább Én foglalmaztam rosszul. Maradjuk inkább a sallangmentesnél!
Köszönöm a választ, jó hallani más véleményét is!
-
Jaay86
csendes tag
válasz
GrandeP #30834 üzenetére
Ennek pont az a lényege, hogy nem kell nindzsának lenned, hogy meg tudj csinálni 16 pörgőrágást. Pont ez jön be benne. Nagyon sok ilyen sárkánykodó küzdősport nem ér sokat az utcán. (Hidd el nekem Pesten nőttem fel a VII. kerben)
Viszont nagyon látványos.
A másik, ami miatt elkezdett érdekelni, az az, hogy marha sok országban a hadseregben ezt tanúlják és számos elit alakulatnak is ez a """hivatalos harcrendszere""". (SWAT, SAS, MOSZAD....) Nekem referenciának elég ennyi!
Ne érts félre nem akarok védőbeszédet mondani. Azért próbálok embereket szerezni, mert nekem nagyon megtetszett és ki tudja, lehet, hogy egyszer valakinek jó szolgálatot tesz!
Ui.: Parasztok a mezőn... Jó duma!
-
BluEyes
őstag
Ha gyorsba köll valakinek fasza hangfal, akkor ezt most viheti:
SP-HF 2000x
Kb. 3 hónapos, tehát bőven garis, keveset ment, nem búgós, nem pattogós, viszont jólszólós. 10k.
-
faragojof
őstag
válasz
Jaay86 #30832 üzenetére
Ne haragudj, de nem értek veled egyet!
Ez a harcművészeti stílus pont hogy a tigris felszínre hozásáról szól! Ha megnézitek a videót, az ellentámadás mindig az ellenfél legsebezhetőbb pontját támadja. Az egész arról szól, hogy az ellenfél ne tudjon újra támadni! Ez egy katonáknak kifejlesztett stílus, ahol ugye nincs helye az adok-kapoknak!
-
GrandeP
addikt
válasz
vikcsi #30845 üzenetére
Akkor siess mert nem soká megy a tűzbe...
Akkor rád még várok egy picit.... de nagyon útban van... tavaszi nagy takarítás van.
Nem tudtok valami jó helyet, ahol vannak kezdő és haladó dj-k mixei... régen ilyen volt a nem hivatalos e-klub, meg a dj mixes.hu de már egyik sincs, t-renten meg csak albumok vannak, amiken 1 max 2 szám ami jó...
-
GrandeP
addikt
válasz
fero02 #30837 üzenetére
Sztem egy ninjutsu-s simán lenyomná.... ebben már van technika... mondjuk ez egy teljesen más harcművészet...
Hozzám az ilyesmi közelebb áll.... bár én jobb szeretem a sniperkedést.
-
fero02
nagyúr
válasz
bartucc #30835 üzenetére
Ehhez semmi erő nem kell. Te sztem inkább kondícióra gondoltál, de ez meg minden sporthoz kell. Az meg ha az elején nincs is, de edzéseken odateszed magad, akkor annyi hamar lesz, amennyi ahhoz kell. A többi csak rajtad múlik.
2 lényege/alapfeltétele van az egésznek: iszonyatos módon begyakorolni a gyakorlatokat és egy villám gyors reaglás az ilyen jellegű külső dolgokra.
-
bartucc
addikt
válasz
GrandeP #30834 üzenetére
Csákk alá nem adjuk
(érdekelt volna ilyen, de hát ahhoz kondi is kéne, meg nem betegen. Ilyenkor utálok beteg lenni méginkább, amikor itt a lehetőség)
Jól tolja, de ez csak a gyorsaságról szól főleg, nem a technikáról. Szó se róla nem sokan állítanák meg, de ez tényleg inkább önvédelemre való.
-
GrandeP
addikt
válasz
Jaay86 #30832 üzenetére
Lol ez a videó tiszta tájboksz.. (parasztok a réten)...
Semmi technika nincs benne, csupán a gyorsaság meg sorozat ütések... mondjuk más nem kell hozzá....
ui: amúgy soha nem értettem h egy bemutatót miért kell megrendezni... most nem jobb úgy bemutatni egy küzdősportot, h nem tudod h ki és mikor és hogy üt meg?!
Így h meg van rendezve és néhol várják az ütést eléggé nevetséges...Természetesen semmi beszólás nincs a hszben és tudom h sz@rrá tudnának verni... csak hát na... Csákkk noriszon nőttem fel!
-
GrandeP
addikt
Aki múltkor lecsapott rá, annak nem kellett, vagy legalábbis nem jött érte...
Utolsó lehetőség...
1db 1m-es , 1 db 1,8m-es KVM kábel (avagy moncsi, bill/egér hosszabbító) (egyszer használtak)
1 db 22 m-es fali utp cat5e kábel..
1db 25m-es fali utp cat5e kábel..(egyik se volt még szolgálatban)Csak együtt vihetőek...mondj rá valamit.. csoki és/vagy pisztácia játszik, akár 1:1 arányban is!
Tehát egy fincsi tábla boci csokiért viheted a cumokat... 15-óráig lehet jelentkezni, utána már Mutterék begyújtanak vele!
-
Jaay86
csendes tag
Sziasztok!
Megfelelő számú jelentkező esetén indulna itt Kecskeméten egy Krav Maga edzés.
Néhány szó a Krav Magáról:
Ez egy kifejezetten önvédelemre kifejlesztett küzdősport. Nem akarják kihozni a belőled a benned szunnyadó gogoló tigrist. Mára már addig fejlődött, hogy számos fegyveres alakulatnál ezt tanulják (SAS, SWAT, MOSZAD, FBI....) Nagyon arra van kihegyezve, hogy ha neked megy valaki késsel vagy többen körbeállnak, akkor, hogy tudod meg dádázni őket.
Nem akarom túlragozni, ha valakit esetleg érdekelne, akkor a részleteket PÜ-ben.
Itt van egy kis videó, szerintem elég sok mindent megmutat!
Bocsi az offért!
Üdv!
Jaay
-
GrandeP
addikt
Remélem kifér...
-
GrandeP
addikt
Kérdés olyanhoz aki nem a 4 fal között van...
Milyen az idő kint? Van értelme kocsit mosni?
-
faragojof
őstag
Éljen GrandeP! A farka érjen bokáig!
Ja, jóreggelt!
-
fero02
nagyúr
Röggelt!
GrandePöcs-nek meg boldog szülinapot!
-
distvan1
tag
nem dobogós!!
-
Kloss
őstag
1.?
-
luci
aktív tag
gigabyte 770 -DS3+ A64 x2 BE -lap+procit- cserélném intel e 5200+ integrált videó karis lap!
írj pü -t ! THX -
Szlovi
senior tag
Nna, ennek a hétnek is vége, jöhet a hétvégi turné
Szeretem a kétnapos munkaheteket
-
Router
őstag
Szevasztok!
Lesz eladó ilyenem:
Mobil P4 2.2GHz, 512+128MB DDR, 40GB vinyó, PCMCIA, 3usb 2.0 (ebből egy szar), dvd/cd író kombó (bizonytalan)
Mindez egy ütött-kopott félnotiban. Azért fél mert nincsen kijelzője azt ugyanis az előző tulaj betörte én meg ledobtam róla. Torrentre akár külső vinyóval vagy akármire jó mert van rajta S-Video kimenet is
720p videót hellyel-közzel játsza
Ki mit ad érte alapon megy a dolog.
-
Norb3rto
őstag
Aktív témák
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest