Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Fitta
csendes tag
válasz
ekrisztian #28996 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
...az előző jobban odavert!! -
ekrisztian
őstag
Csákó!
Kell nekem sürge turbosim E51-be!
Ha tudtok légyszi segítsetek!
-
Fitta
csendes tag
válasz
ekrisztian #28981 üzenetére
Reggelt!
Ekkorát rég röhögtem!!
Köszönöm!! -
GrandeP
addikt
Akkor asszem a cd-dvd és tokokon kívűl, már a pent és a winyát is külföldről kell majd beszerezni....
Amúgy azért van most ez a pendrájvós mizéria, mert rengeteg előadó pendrivon adta ki a legújabb albumát és így értelemszerűen, kicsit olcsóbban, mint 5000 ft és a pendrive meg még másra is használható, há nehogymá jól járjanak az emberek.
-
Steve1979
aktív tag
a szolnoki fórumba nincs tolongás, 3 napja írtam be 1 lightosat, ha nincs Abri bácsi a fantasztikus 24h-s iq versennyel, még mindig ott virítanék....
-
ekrisztian
őstag
Hi!
Valakit érdekel Motorola V3 fekete dobozos gyárilag független?készülék? 6K
-
mephi666
nagyúr
egyébként van itt valaki, aki széchenyivárosi és fibernetes? reggel óta nincs netem... munkahelyről látom, hogy még mindig nincs, mert nem mennek a torrentjeim :S másnak is van most nyűgje velük?
-
alázógyík
addikt
Valaki egy ilyet?
Fujitsu Siemens noti -
mephi666
nagyúr
reggelt... délután 3ig megint lassan telik megint az idő
utána sajnos gyorsabban...
-
Steve1979
aktív tag
válasz
Előny az adogatónál !
-
alázógyík
addikt
válasz
-
ekrisztian
őstag
A világ legboldogabb meséje
A világ legboldogabb meséje:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt:
- Leszel a feleségem?
A lány azt mondta: - NEM!
A fiú ezután boldogan élt, mindig más nagymellű csajokkal dugott, horgászni,
vadászni járt, sört vedelt, horkolt és fingott, amikor és ahol csak akart.
VÉGE -
bartucc
addikt
Jó reggelt
Steve1979: sztem vegyél Chasertől egy PNR-t az helyett a táp helyett...
-
***HG***
aktív tag
Jó reggelt.
Chaser:[link]
-
distvan1
tag
válasz
God Vazzeg #28952 üzenetére
winyó téma?
-
Steve1979
aktív tag
-
Robaj
addikt
Kloss volt az első PM-es
-
Robaj
addikt
Egy pio 212D fekete SATA-s DVD író eladó!
Gari 2 hónapja lejárt, megírt már sok-sok DVD-t, 2 napja power calibration errorral elb@szott 2 DVD-t, ergó nekem kuka. CD írás ment rajta.Ár: 1 tábla egészmogyorós milkacsoki
Akit érdekel, PM.
-
Steve1979
aktív tag
MaxiGamer Phoenix 3Dfx Vodoo Banshee eladó (16Mb, pci)
-
Chaser
legenda
Nem filóztam még rajta mi jut ebből a "zenészeknek", de kb 1 kezemen meg tudnám számolni kiket sorolok ide. Nevetséges már amit az antijuss csinál, csak az nevetségesebb ha hagyja a nép
szerk:"Alkotmánybíróságnál vajon mit mondanának erre?" azt, hogy azért kell ezt a szart kifizetni, mee kishazánkban a letöltés legális(persze otthoni használatra, és rögötnleistörlödutána
), csak a feltöltés nem. Eddig legalábbis ezt mondogatták az okosok." Itt a lényeg, mi köze van az én doksis+free utilos penemnek ahhoz hogy ki mit tölt le
/ és lol, de tényleg csak ez van rajta/ Ha van ártatlanság vélelme MO-n, innentől csúnyán megbukott az artijuss sztem, mivel ennek az lenne az értelme, hogy neki kell bizonyítania, hogy én követek el ellene valamit, nem pedig fordítva, mindenkire meg nem terjesztheti ki az "áldását", a vélelmes dolog ott is bukik 1ből.
-
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg #28952 üzenetére
Hánykor jössz holnap? Mert akkor addig megnézem a gépet.
Mi a bajod a 478-al? -
george11
addikt
válasz
Chaser #28949 üzenetére
"Magyarországon meg nincs olyan hogy ártatlanság vélelme? " de van
"Bizonyítsa be az a kötsög artis_juszt, hogy valami médiát tárolok egy pendriveon vagy nem?" nem kell neki bizonyítania
"Alkotmánybíróságnál vajon mit mondanának erre?" azt, hogy azért kell ezt a szart kifizetni, mee kishazánkban a letöltés legális(persze otthoni használatra, és rögötnleistörlödutána
), csak a feltöltés nem. Eddig legalábbis ezt mondogatták az okosok.
mondjuk az már jópofa dolog, hogy az ottoni letöltésért nem jár enyjebejnye, de a hordozható cuccok után kell plusz adót fizetni. Otthon nem fogom hurcolászni. Ha meg hurcolászom, akkor már megosztom másokkal is, az meg már jogellenes
Pont, hogy csak a vinyókra kéne kiszabni, és a hordozható cuccokra nem. Na de gondoljatok bele, hogy hány cd/dvd, flash kari fogy, és hány vinyó ... nyilván arra teszik rá az adót, amit többen vesznek.
Én mondjuk személy szerit még semmit sem vettem artisjus matricávalnem fogok adót fizetni senkinek azért, meg kell a digitképembe XD kártya. saját gépem, saját fotóim.
A magyar előadók (99%-a) pedig nyálazza meg a bal herémet. Csináljanak rendes filmeket, zenéket, és akkor lehet lesz olyan is, aki megveszi... Amíg ez a híg fos jön a magyar zeneiparból addig nem vagyok hajlandó fizetni ilyenért. Amiért meg hajlandó lennék fizetni, azt nem kapni szinte sehol( próbált már valaki zagar, yonderboi, yann tiersen(ez monnyuk nem magyar) albumokat venni? )
(Ez hosszú volt, meg fele nem neked szólt, de azé csak leírtam)
-
God Vazzeg
veterán
Majd szólj. Holnap be tudom adni, és maradhat, ha nem kell, majd elhozom. Kisebb celeront szerintem passzívan is elvisz, vagy leszabályozva
Nekem nincs rá szükségem, 478 cucctól mentsen meg az Isten
Szerk: mostanában mellőzöm a kméti utakat, beütött a krakk nálam is, nincs pénz
Akkor megyek ha muszáj!
-
Chaser
legenda
Nem is lenne rossz
De most komolyan, Magyarországon meg nincs olyan hogy ártatlanság vélelme? Bizonyítsa be az a kötsög artis_juszt, hogy valami médiát tárolok egy pendriveon vagy nem? Alkotmánybíróságnál vajon mit mondanának erre? Speciel nekem 1 db 1 gigás pendriveom van, csak doksik és free util progik vannak rajta - a vinyómról ugynez nem mondható el
, mert azon még doksik sincsenek ofkórz
-, és ha beszarik és vennem kell mégegyet adakozzak a zenészeknek..hát lol
szerk: #28948 bartucc : Most viccelődünk rajta, de ha CD/DVD-re elérték és most penre, utána egyenes úton külső-belső hdd /külső hdd meg ebből a szempontból ugyanaz mint a pendrive/, b@sszák rá még az amúgyis drága SSD-re is, utána meg jöhet a többi alkatrész is...
-
Kloss
őstag
válasz
fero02 #28945 üzenetére
A nemzetközi elemzők szerint Európában "V" alakú lesz a válság, vagyis amilyen gyorsan zuhan, olyan gyorsan emelkedik is. Szerintem nálunk "L" alakja lesz
Viccet félretéve, szerintem is ki fognak.Chaser: rád is kellene matrica, mert szerintem 64MB-nál többet tudsz tárolni a búrádban
-
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg #28941 üzenetére
Köszi, jó az ár is
Azonban csak holnap-holnapután kapom meg a gépet, amit csendesíteni kell, ha szétszedtem, akkor derül ki, hogy mi a hangos benne. Megkereslek, ha van infom a gépről.
(jövő héten is jössz?)
fero02: Egyenlőre ez az álláspont: "A számítógépekbe szerelt merevlemezek azért mentesülnek a jogdíj alól, mert azok legfeljebb csak másodsorban szolgálnak a filmek és a zeneszámok tárolására."
-
Chaser
legenda
Az artisjus az egy magán cég nem? Most egy magán cég eldönti, hogy csak az ő matricájával lehet pendriveot árulni?
szerk: Idézet a linkelt gyik hsz-ből:
"Szerintem ezentúl a papírra is rakjanak jogdíjat, mert a papírra ki tudod nyomtatni a zenének megfelelő hullámjelet, amiből később (persze hitelesített kutatásokból kifolyólag megállapítást nyert, hogy) veszteségmentesen visszanyerhető az eredeti adatállomány, sőt, postán mindez tetszőleges sávszélességgel továbbítható mert ugye küldhetsz egyszerre annyi lapot amennyit akarsz, ja és már ha a postánál tartunk, a bélyeg árába is be kellene építeni, mert ugye nyomtatott zenét is küldhetsz benne…" Csak nehogy a végén igaza legyen... -
God Vazzeg
veterán
-
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg #28924 üzenetére
Egy irányárat a hűtőre légyszi! Paraméterek?
Jah és ne az legyen az irányár, hogy "neked mit ér?" -
KTU
addikt
ma sorozatokról volt szó,
szoval X-akták 23:35-től (ism. 2:20) Cool TVn
mult héten kezdték újra -
george11
addikt
Aki kötözködött, az kapjabe mercsak
GrandeP: te meg vegyé inkább egy rendes felnit a kocsi alá, vagy políroztasd meg ennek a lapját (úgyis lepattog a lakk róla max 2 éven belül).
KTU: ezt már linkeltem a minap.A meg fíbernet monnyon le, bár közöm nincs hozzájuk.
Asszem ennyi kérem kaccsolják ki -
KTU
addikt
Jogdíj lesz pendrive-okon!
2009. április 15ha jól halottam a külső merevlemezek is
-
pohár
félisten
Valaki vigye már egy a Nokia 5140i-met
-
Norb3rto
őstag
Sapphire 4870 512MB garis minden cuccosával 1ütt eladó 45k kecsó pálma kámpjútőrhöz garis 22hó lehet tolongani
-
bartucc
addikt
válasz
God Vazzeg #28924 üzenetére
Nézdmá, rézkarikák
-
GrandeP
addikt
Beb*sztak a postaládába 60 kg reklám ujsit...
Mi lesz a teszkóban akcióssan??? Na mi...
Radardetektor... 22 990 ft-ért baszki.. mit tudhat?
Gy.I.K: a legolcsóbb noname, külföldről hozva, minimum 60k...
Meg lesz gumiabroncs táska is, 3 k-ért.... én celofánnal szoktam körbe nyomni, az ipari 50 cm széles, 1500 huf és hát nem nem 2 méter van rajta....
reduplázok: a Lidle meg már utazásokat is szervez...
Törökország 8nap/ 7 éjszaka 99 900 ft/fő... -
God Vazzeg
veterán
Üzlethelyiség Izsák központjában továbbra is kiadó!
Ja és van egy ilyen hűtőm, 478-ra lefogatóval, + ventivel Prescotton volt, iszonyat jól hűt:
Ár: alku tárgya
-
-Jackson-
őstag
nah egyik oldala (a políros) ennyire látható:
http://www.motorhirdetes.com/motorkepek/_200901/200901211254271wvn/aprilia_sr.JPG
a másik meg valami ilyesmi:
http://www.apriliaforum.com/forums/attachment.php?attachmentid=79251&stc=1&d=1204649024szal látszani látszik, de a küllők belsejével nem lehet mit kezdeni, tessék szépen george11 bácsit baszogatni hogy csinálja jobban
-
GrandeP
addikt
válasz
-Jackson- #28910 üzenetére
Akkor nem szóltam.... de akkor minek políroztattad le, ha nem látszódik...
Most kimentem megnézni a garázsba... tesómnak most egy hulladék pözsoja van, az első az teljes mértékben látszódik jobbról-balról is... a hátsó már kevésbé..AMúgy enni mennyit kér? Gondolom egy suzukinál többet eszik...
7-8 lityire saccolom...
Én is ma majdnem rávettem magaamt h felrakjam a nyári garnitúra 16-ost, de nem volt kedvem most a hidegben lenni...
-
-Jackson-
őstag
válasz
GrandeP #28909 üzenetére
annyira nem látszik, mert elöl a féktárcsa takarja, hátul meg a blokk + féktárcsa. nem lehet odaférni a belsejéhez...
esetleg lehet hogy feketével kifestemzene meg hasonló gagyik nemlesznek, mert egyrészt ez versenygép (120km/h körüli végsebességgel
), másrészt meg amúgysem lehetne hallani az E-jel nélküli versenykipufftól
-
GrandeP
addikt
válasz
-Jackson- #28906 üzenetére
Mennymá.. egyik oldalon fassza políros, másik oldalon meg üreges koszos?
Robogónál mind 2 oldal látszódik!
ui: szereltessél rá neonyt, meg mini szirénát is... és a rádióról se feledkezz meg... ha meg téllleg kemény vagy, a botkormány 2 végére tegyél ruhacsíkokat is....
-
GrandeP
addikt
úhh bakker most nézem az extreme moviet.
Kicsit erőltetett itt-ott, de amúgy nagyon kegyetlen....
Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest