Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
george11
addikt
Mi ez a pörgés emberek?
-
Kloss
őstag
-
D@ni88
addikt
valaki nem tudja hogy ha eladtam pár dolgot átutalással (használt hardware) akkor azután is adót kell fizetni? vagy valahogy fel kell tünteni az adóbevallásba?
mert ezek a _____ mindent meg adóztatnak mostmát
és ők csak azt látják hogy pénz megy a számlámra... szval valaki? -
Haart
addikt
Xpertvision 7600GS eladó!!! - 8.5k
Akit érdekel főleg privi -
vikcsi
senior tag
valakit érdekel egy független SE k510i mobil teló? független, még nincs egy éves. vállalok rá 3 nap garit, töltöt meg adatkábelt adom vele. dobozt nem, mert névre szól
ja meg msi 7800gtx? jó kis kártya...
-
aXXon
őstag
Ez egy HIRDETÉS!
Érdekel e valakit, zsír új 1 Gigás Kingston MIKRO sd, adapterrel, plusz valamennyi gari?
Az ára legyen mondjuk 1600 HUF
Várom a jelentkezőket!! Ha lehet PRIVIBEN, mert itt annyira megy a beszélgetek, hogy nem győzném kihámozni a szövegből
Ha valakinek 2gigásra lenne igénye, akkor jelezze, az is megoldható (szintén nettó ár, vagy alatta, mint fentebb)
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt!
Sűrgében kellene winyó hűtő... max 500ft-os árban...
-
DeltaPower
addikt
szakest utáni
első
-
vazzz
őstag
1?
-
Syde
tag
Sziasztok!
Sűrgősen kellene egy 4pin Molex->PCIex átalakító kábel.
üdv:
Syde -
fero02
nagyúr
Mondanak már annyi mindent, h csak na. A zikszpés topikban már olyan hírt is linkeltek az IT café-ról, hogy AMD-s procikkal összeakadhat a rendszer ami lol, mert nekem pl semmi bajom vele mióta feltettem.
Szóval a legjobb ha felteszed és kipróbálod magad.
KTU: jóvanna bácsi értettem én, csak próbáltam kötözködni, de nem vetted a lapot.
-
Kloss
őstag
Köszi a válaszokat. Csak olyan hírek röppentek fel, hogy SP3 után még némi gyorsulás is tapasztalható. Most a Half Life 1 gyorsul-e tőle azt nem tudom
Akkor az az SP3 olyan mint a Pista SP1-e, mert az is csak 1 csomagban adja az eddig megjelent "javításokat".
Egyébként a Vistára a legjobb javítás a format c: ...
Nemrég még a Microsoft is elismerte (talán Steve Ballmer?), hogy szar, persze nem teljesen ezekkel a szavakkal, de a végeredmény ugyanaz.
Marad a zXPé, bevált, stbSzerk:
Ez még mindig eladó: 7900GT
-
fero02
nagyúr
Nem, semmi extra dolgot nem vettem észre.
Amúgy az SP3 alig tartalmaz 1-2 új javítást azon kívül, amit a SP2 frissítéseként tölhetsz le. Ez csak összefogja az egészet és nem 90valamennyi frissítést szedsz le, hanem egy ~100 Mb csomagot és azt telepíti fel Neked.
Viszont Vista SP1 számomra csalódás volt. Egy hétig az volt, de inkább visszatértem a jó öreg Xp bácsihoz.
DeltaPower: a Godi egy ízig-vérig szabályos csóka.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
DeltaPower #14562 üzenetére
Én sose megyek gyorsan
-
GrandeP
addikt
HA arra gondolsz -e h gány munka akkor nem!
Én csináltam-e ezzel a két kezemmel... de ha nagyon szeretnél képet akkor tudok róla majd csinálni vmikor.Itt a céltábla is!
-
fero02
nagyúr
válasz
ekrisztian #14550 üzenetére
Jogos. Sajnos jogos.
De az inkább jellemző, amit george-ka mond.
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #14550 üzenetére
Városon belül nem is értem miért kell így száguldozni... jó néha én is megyek 70-80-al... de az éjszaka van!
Más!
HTPC-nek való dobozka eladó.... 1 cm vastag fából van, ragasztva, illetve szögelve is van...
40x40x15 cm-es (külső méret) Világos barna szinű, de én HTPC használatnál körbe nyomnám, fekete szövettel...Szobában tartott, első tulajtól, nem dohányzó, télen nagy gázzal használtam h hamar be melegedjen és ne kopjon hidegen....
2000 hufért vihető....
-
GrandeP
addikt
No meg halt a topic?
adsl modem? 220 voltos 14cm-es Venti? Bútorok vkinek? Honda cbr 600 f moci? Avon Viper sport motor gumi? R15-ös Bridgestone autó gumi?
Ez mind mind eladó!!!!
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #14547 üzenetére
Ment a privi.....
-
fero02
nagyúr
-
KTU
addikt
válasz
DeltaPower #14525 üzenetére
ez ír/olvas:
- CF I, CF II, EXTREME III CF, EXTREME CF, ULTRA II CF, HS CF, XS-XS CF, CF ELITE PRO, CF PRO, CF PRO II,
- IBM MD, HITACHI MD, MAGIC STORE
- MS, MS PRO, MS DUO, MS PRO DUO, MS MG PRO, MS MG, MS MG DUO, MS MG PRO DUO, EXTREME MS PRO, EXTREME III MS PRO, ULTRA II MS PRO, HS MS MG PRO, HS MS MG PRO DUO, HS MS PRO, HS MS PRO DUO, MS ROM, MS SELECT
- SD, MINI SD, HS MINI SD, EXTREME SD, EXTREME III SD, ULTRA II SD, SD-ULTRA-X, ULTRA SPEED SD, SD PRO, SD ELITE PRO, HS SD
- MMC, MMC 4.0, HS MMC, HS RS MMC, RS MMC, RS MMC 4.0, DV-RS MMC, T-FLASH
- SM, SM ROM
-
GrandeP
addikt
Greatchaos... jut eszembe... jó lett a hűtő, jó halk... de a kis szemét 48 fokon kezdi, terhelve meg elmegy 58ig is....
Majdnem pici lett...De azért köszi.. ment a pont is.
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #14537 üzenetére
Tőlem tudsz venni, van 3 dobozzal... verseny skulo ha ez neked számít... illetve van egy marék céltáblám is... (kb 50 db)
Boltban a legolcsóbb skulo 900 ft / doboz / (1 doboz kb 250 töltény tartalmaz) .... 2 k -ért el viheted a töltényeket és a céltáblákat is....
-
ekrisztian
őstag
Csákó!
Srácok itt kecsón hol lehet venni légpuska töltényt?
ha nem mondjátok meg szétlövök mindenkit!
-
-
SHOKKZjE
csendes tag
Inno3d 6600gt 128mb dobozban tartozékokkal, sose volt tuningolva eladóóó(: ár megegyezés szerint, illetve cserélném mp3 lejátszóra
-
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #14533 üzenetére
02
-
DeltaPower
addikt
első
-
vikcsi
senior tag
válasz
george11 #14530 üzenetére
eladtam egyik monitoromat, és beszámoltam egy másik vga-t. konkrétan egy 2600xt-t... még nem próbáltam ki, pedig pár napja nálam(fránya suli), de elvileg hasonló szinten van mint egy x1650xt, és olyanom már volt/van
lehet picivel jobb na. 78gtx meg télleg cép nagy. mostanság kiköltekeztem magam
van amiből több van mint kellene... pl proci, winyó, vga, monitor... etécé
amúgy 1650xt -től lényegesen jobb
-
vikcsi
senior tag
valaki szeretne venni egy jó kis 78gtx-et?
és igen igen... georgijjé is volt. jó kis kari... tanúsíthatomjah, meg ezt sassátok: O
-
aXXon
őstag
Érdekel e valakit 1600 pénzért 1gigás mikro sd kari??
Valszeg Kingston
-
kangool
tag
Hol tudom beszerezni az alábbi dolgokat Kkméten:
-biztonsági üvegfólia
-vonalkódolvasó
-pénztárgépKöszönöm a válaszokat előre is.
-
Kloss
őstag
Eladó:
Gigabyte 7900GT Turboforce (OC verzió, Zalman hűtéssel)
Akit érdekel, írjon árat, aztán tárgyalunk. -
DeltaPower
addikt
-
***HG***
aktív tag
20literes fekete tiszta állapotú műanyag kannák eladók!!
Régi nem távirányítós színes TV szép képpel szintén eladó!!
-
NoLF
veterán
válasz
george11 #14508 üzenetére
van egykét nagyon mély. de megnézed és megmondod mi legyen a stájsz. pesten melózom és lakom, szombaton suli van, estére érek kecsóra, sztem vasárnap tudunk talizni.
olajcserét alkatrészeket havernál szoktuk cisnálni, oda viszem mindig, bejáratott és nem költséges, úgyhogy nálad maradnék a polírnál -
GrandeP
addikt
FIGYELEM!!!
Árváltozás!!! Egyben 9990 ft-ért el lehet vinni...
3 asztal és 3 álló szekrény!
HA nagyon kell segítem pakolni! De a házhozszállítása nincs benne az árban...
Csere is lehet bármire... priviben támadjatok!
SZerK.... a héten el kéne vinni, vagy lefoglalni.... ellenkező esetben hétfőn szétverem... és az fárasztó meló! Én meg útálok dolgozni!
-
george11
addikt
Mennyire brutál karc? Ha nagyon mély, akkor az nem fog kijönni, mert elég vékony festék van a japán vasakon... ha meg rámegyek egy durva pasztával, akkor lekapja a festéket is karcostul
Össze tudunk futni bármikor a héten, akár ma is ... csörgess meg, ha ráérsz valamikor, és kiokoskodunk valamit.
Mod: olajcsere meg miegyéb is megoldható -
NoLF
veterán
válasz
george11 #14506 üzenetére
nos, a felnipolír akkor egy időre elnapolva sztem
autó polír meg sajna a drágább kategória lenne, csomó helyen van brutál karc, van húzva is rendesen, meg jó matt...
de sztem szükség lesz rá. most 2 hetet sztem otthon áll a gép, 10én lejár a műszakim azt megcsináltatom, aztán olajcsere is most esedékes, lehet hogy bevállaltatnék veled egy full polírt, esetleg hétvégén összefuthatnánk és rápillantasz.
-
george11
addikt
Felni polír az olyan 35-40K magassága.
Autó polír meg függ ezer dolgotól(szín, metál nem metál, mennyire van leharcolva a fényezés).
Ha nagyon lepsztult, akkor 3M paszta kell, ami nem olcsó, de cserébe drága ... így olyan 15K lenne.
Ha csak bemattult, és szeretnéd, hogy fényes legyen akkor 6-7K körül belefér.Más: ha van valakinek Apeh-nél ismerőse az keressen már meg pls privátban, vagy MSN-en.
Aktív témák
- Konzol Screenshot
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tippmix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest