Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
fero02 #14696 üzenetére
Igen, decemberben padkát fogtam vele.....
Mentem az egyik utcában (most nem jut eszembe a neve) és jobbról jött egy lada ezerkendő keresztben mert ő most megnézte hogy mit tud a jégen....
HA nem rántom félre telibe kapja az egész kocsit, így meg padkát fogott amitől leesett a dísztárcsa és lett egy kocka lemezfelnim, meg egy használhatatlan téli gumim...
Mivel a hirtelen haragú vagyok, a kocsi se volt még akkor 1 éves... így fogtam és eltörtem a manuson a dísztárcsát....20 k-ban kiegyeztünk....
-
kalapos
tag
Szia!
Azon gondolkozom, hogy hogy lehetne kijavítani a lepatkázott nagyon drága gyári fiat dísztárcsát? Nincs valami ötleted?
Vagy valaki tud olcsón (Jansik: 5 E Huf)
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt!
ui: Mijaza a Blend of america? Ez nem is márkás.... márkás cucc a cactus klón, adios, meg az 503....
Képeket árakat, tudsz nyomatni? Illetve ha jól értelmezem, ezek újak?! ....
-
Jodanovich
senior tag
olcsó ruha valakit érdekel? nem turkálós cucc!!! farmerek felsők női férfi egyaránt!!! minden uj márkás cuccok pl Blend of America....
-
george11
addikt
Hárem
-
DeltaPower
addikt
válasz
greatchaos #14687 üzenetére
2.
-
greatchaos
addikt
1
-
fero02
nagyúr
-
NoLF
veterán
ringyóz pista notebook ram
-
whisky75
tag
Mellesleg eladó , vagy cserélhető 2 db keveset használt Jamo e410 center hangfal. 50w-105w. Házimozihoz kiváló. Elsősorban laptopra,vagy passzz
-
whisky75
tag
tud valaki eladó laptop gépet ? Kicsi kellene kb 166 v 233 procival meg 32 v 64 mb memóval, 2 g vincsivel.
-
DeltaPower
addikt
válasz
george11 #14674 üzenetére
150k?
akkor felejtős. pedig külsőre nem látszik rajta, hogy törve lett volna.
köszi a helpet mestermarad az előbb linkelt pezsgőszínű brava
gondoltam egy olyat, hogy kicsit meg kellene moddolni a hátsó lámpákat. konkrétan úgy tippeltem, a búrákkal kellene piszkálódni egy keveset, hogy teljesen belesimuljon a kaszniba, ne dudorodjon ki. sztem marha jól nézne ki
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower #14673 üzenetére
Ha a lufi nem nyílt, csak a vezérlő a rossz, akkor olyan 150K magasságára tippelem.
Ha nyílt is a légzsák, csak a vezérlőt nem cserélték, akkor felejtős, mert akkor az övfeszítő patronjai is eldurrantak(amit nyilván nem cseréltek, mert pénzbe kerül).Ahogy nézem a képeket az a légzsák már nem az eredetije(más a színe, mint a kormánynak).
Magyarul ne vedd meg. Nem azért mert törve volt, hanem mert így spóroltak a javítással ... -
DeltaPower
addikt
válasz
george11 #14671 üzenetére
erre a légzsákvezérlőre tucc valamit mondani?
-
george11
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz
DeltaPower #14667 üzenetére
Nem, akkor már inkább Bravo.
A nem gyári búrákra meg elég harapósak. Mármint lámpa búrákra.
Bár ha meglátják a Te búrádat, akkor is lehet, h bírság lesz.
-
fero02
nagyúr
válasz
george11 #14660 üzenetére
Egy ilyen szilviát asszem még én is bevállalnék.
Haart: mostmár késő, aggyad' idefele a kártyát meg a dellát!
DeltaPower: nem akarok beleszólni a dolgodba, de ez a mária ritka ronda. Ellenben a kombival annak idején én is szemezgettem. Az jól néz ki, de ze a lépcsős hátú...háát.
-
vikcsi
senior tag
válasz
george11 #14660 üzenetére
nem sok fényeznivalód lehet...
nekem a sylvia jöhet, teccik
de lehet a 3000gt-vel is kibékülnék... hja, láttátok?: INGYEN BENZIN
majd nyitok egy ilyen kutat, aki nem köp be az apehnak, az olcsón kapja a naftát -
george11
addikt
válasz
Jodanovich #14659 üzenetére
Ilyen autó nincs.
2 turbót miért tennél rá? V motor lenne?
Először is mit jelent nálad a megy, mint állat? Mennyi lóvéd van rá?
Jobban jársz, ha eleve erős autót veszel. - Nissan sylvia, 200SX, 300ZX, Toyota Supra. Ezek, erősek, és a régi szériák emberi áron fellelhetőek. Cserébe(a 200SX) kivételével simán megisznak 15-20 litert, ha nyomod nekiA: Olyat vegyél, ami eleve turbós, aztán csináltass egy fullos motorgenerált, adjál neki nagyobb turbónyomást, cseréld ki az injectorokat, emeld a benzinnyomást, aztán hozzá egy chip.
Ha mákod van, akkor 300-400K körül megáll a dolog(mármint a tuning), és tartós is lesz a szekér.B: veszel egy alapban turbós gépet, és emeled rajta a nyomást, amíg ki nem könyököl a motor oldalán a hajtókar
C: veszel egy szívó benzinest, ami átépíthető(pl civic, celica) majd hozzá egy turbószett, és elektronika. Ez csak annyiban gázosabb, hogy a turbónak kenés/hűtés/szabályzás kell, amit neked kell megoldanod. A másik, hogy a gyári vezérlőegységet, befecskendezőket, dugattyúkat, és vezérműtengelyt el lehet felejteni, mert a szívó és a turbo motorok katakterisztikája totál más....... Ha ügyes vagy ez is megáll olyan 3-400K körül, és imádkozz, hogy ne fuss bele KPM ellenőrzésbe stb.
És ami a legfontosabb: OLCSÓ TUNING NINCS.
Van tuning, és van gányolás, a kettő nem egyenértékű. -
Jodanovich
senior tag
melyik japán autóra kell keveset költeni h menjen is mint állat? pl 2 turbó rá azt jóvan
-
Haart
addikt
Xpertvision 7600GS 256mb eladó! - 8.5k
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Eladó egy Belinea 17" flat crt...6500Ft
meg egy logitekk kormány 7500Ft
-
george11
addikt
Zéró tolerancia
-
aXXon
őstag
Akkor most leszek első
-
george11
addikt
Majd most utolsó
-
aXXon
őstag
Első.
szerk : ha jól járna a gép órája
-
vazzz
őstag
utolsó
-
vikcsi
senior tag
látom nem kell senkinek a 7800gtx... akkor egy 2600xt? az is jó ám, 15k, lingvin garos.
-
magellaner
tag
Jajj tényleg
Samsung syncmaster 710n 17" ,1 éves múlt. olyan 25k körül.
-
Chaser
legenda
Én meg sehogy, passzív az "új" procim, p2 450mhz
Eladtam a vasat, mert amit rendeltem helyette nem jött meg, osztán xarok az egészbe, majd talán ősszel veszek gépet. Csak feltűnt hogy eltűnt a ventiszabályzás, vagyis van, csak nem műxik. Jó volt azaz sp2, nem hiszem hogy azon már tudtak volna javítani, bár ki tudja, nekem nem volt bajom vele.
Ha már itt tartunk megragadom az alkalmat hogy megmaradt alkatrészeimet jó magyar forintra váltsam, szóval:
2x2GB kingmax dobozos, 3 év lingvin garisak, 2V-on 960@5-5-5-18, 2.1-en kerek 1000@5-5-5-18, fentebb ennyi fesszel nem mentek, többet nem adtam nekik. 1ben vagy külön is mehetnek, ha mind2-re van vevő, lingvinbe papíros garisak, kb 1 hónap múlva tudom őket 1ütt adni, kb még 34 hó gar lesz rájuk, árat majd kitalálok rájuk az aktuális árak függvényében.
40 GB toshiba sata notivinyó, 100%/100% HD sentinel szerint, meg sztem isvárom az ajánlatokat rá
szerk: 17"-os flat crt-t beszámítok,1024@100hzet tudja, esetleg 17"-os tft-t is
-
george11
addikt
válasz
magellaner #14643 üzenetére
Szerintem egy pontos típust, méretet, kort, garit, árat még írhatnál.
-
magellaner
tag
eladó!!!
vagy 19"wide lcd-re cserélném+cash- -
Csákk
senior tag
válasz
DeltaPower #14631 üzenetére
...a végén még márka-társak leszünk
Punto powa
-
vikcsi
senior tag
valakinek van mp3-as autóródiója, vagy hangszórói eladók? minél olcsóbban...
ha cserélni szerene valaki, akkor itt a választék: EZITTE
kp-ra is vennék, vagy eladnám ezeket...mod: elfelejtettem, de ddr2 800-as ramok is jöhetnek párban, kingmaxot ne, de olyat, ami bírja a tuningot egy picit
-
george11
addikt
válasz
Azért vigyázz a 2.0-val, mert a szervizelése egy vagyon (nagyszervíznél motort ki kell venni a szíjcseréhez
).
-
fero02
nagyúr
válasz
Ebben az esetben én kérek elnézést...
-
-
vikcsi
senior tag
válasz
AAA autóról jót még nme hallottam...
-
george11
addikt
válasz
Atom áron van.
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower #14628 üzenetére
1,8 és 2,0-nak fasza a szelepfedele
A többié nemtom milyen. -
fero02
nagyúr
válasz
DeltaPower #14628 üzenetére
De teli lettünk hirtelen lóvéval...
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower #14626 üzenetére
Akkor olyat vegyél, aminek alu a szelepfedele (az sem árt, ha nem takarja el telibe a légszűrőház
)
-
-
george11
addikt
"Ja és dugtam is, tegnap kétszer, ma egyszer (és az asszony csak a feléről tud)!"
És mivan, ha teis, csak a feléről tudsz? Lehet asszony egy másik fórumon írta ugyan ezt, csak a zárójelben ez áll: (és az ember csak a feléről tud)
Énmeg unalmamban ilyenekekel szórakoztam:
[link]
[link] (ez maszatos maradt kicsit)
-
aXXon
őstag
válasz
fero02 #14616 üzenetére
Nekem nem, tegnap kicsit vásárolgattunk, autóztunk, aztán délután egy jót nyársaltunk a Csalánosi parkerdőben némi sör társaságában.
Ma egész nap döglöttem, filmet néztem, aludtam, most meg sörözök és PH-zok.Ja és dugtam is, tegnap kétszer, ma egyszer (és az asszony csak a feléről tud)!
Akkor most én nyertem?
Valakinek mikro sd 1 gigás, normál SD átalakítóval, ezerhaté????? Bontatlan, Kingston, a gyártónál élettartamgaris...
-
kondor
tag
DirectX verzióját hol lehet megnézni XP sp2-ben?
-
Jeti1
tag
Eladó Lexmark X1180 tintasugaras multifunkciós készülék!
Ár: 8500 Ft
Bővebben: Termékhez kapcsolódó topic -
george11
addikt
válasz
Darth_Revan #14606 üzenetére
Állítólag.
-
fero02
nagyúr
-
aXXon
őstag
-
poffsoft
veterán
Ó, molexek nagy ismerője, engedd meg, hogy tudásodat picinység szélesítsem , ajánlom figyelmedbe a lap alját.
ott is a bal szélen felül lévő írást...Vagy a 2900-nek már cpu-ja van, nem gpu?
-
george11
addikt
Mindenki a PH talin van vagy mi a izé van már?
-
vazzz
őstag
Nem paródia: [link]
Aktív témák
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest