Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Egy másik kávés fórumról irànyìtottak ide hozzátok. Bemàsolom ide a kérdésem,ha nem haragszotok. Most kicsit jobban àtolvasva a fórumot, kinéztem egy ajánlott szettet, konkrétan Gaggia Classic és Graef őrlő hozzá. Vicces kérdés,de a Saeco Intelia után,mekkora ugrás lenne îz élményben az alábbi szett?
-
Viiktor1989
aktív tag
Egyenlőre itthon egy Intermezzo Espressovalnetetem az automata kàvéfőzőmet, egyenlőre ettől is oda-vissza vagyok😅 de természetesen,ahogy olvastam,csakis friss pörkölésűt fogok beszerezni,nem bótit..😊 Nem akadály a pár perces művelet sem.
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Ma reggeltől rà àlltam én is a kàvé készítés rögös útjàra egy Gaggia Classic× Graef CM 702 kombóval. Egyenlőre még csak bolti kávém van,illetve 10 másodperc alatt főtt le az első,de már így is másabb íze volt,mint az automata kávéfőzőben ugyan ezzel a kávéval 😅 Aki ilyen szettel készíti a kàvéit tudna segíteni az őrlő helyes beàllìtàsàban? Kb hanyas fokozaton érdemes őrölni?
-
Viiktor1989
aktív tag
A lényeg,hogy megkegyen a 25-30 másodperces lefolyása kb 30 ml kávé esetén?
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Nekem a Graef 702-es őrlőn 6 db! Alátét volt. Kíváncsiságból megnéztem. Teljesen amatőrként mennyit hagyjak ezekből benne?
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék desztillàlt vìzből készíteni kávéfőzőbe való vizet. Megvettem hozzá a keserűsót és a szódabikarbònàt. Ha az adott mennyiségtől picit többet vagy kevesebbet teszek bele mi fog történni? Rossz ízű lesz a víz? Illetve mennyi adagot érdemes előre bekeverni? Lesz esetleg baja,ha hetekig áll műanyag flakonban a bekevert adag? Köszönöm
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz Viiktor1989 #111100 üzenetére
Egy gyors segítséget valaki?
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Az mindenképp tamperelési hibára utal,ha a kávé, köpköd és nem áll össze középen egy egésszé lefolyás közben? Vagy esetleg felső szűrő hiba is lehet? Köszönöm
-
Viiktor1989
aktív tag
Lehet buta kérdés,de megkérdezem. Pár nap és lejár a két hetes pihentetési idő a frissen pörkölt kàvéknàl. 5*250 gr kávét vettem. Amiket nem használok fel azonnal ,berakhatom őket eredeti csomagban a fagyasztóba? Vagy inkább az összeset porciózzam ki zacskóba és utána? Köszönöm
-
Viiktor1989
aktív tag
A kapuczìnertől rendeltem a kàvékat,viszont azok csomagolàsàn nincs szelep. De igen, valószínűleg 1 hónap alatt el is fogynak mind, szóval csak amit felbontok,porciózom ki,a többit hagyom a hűvösben. Köszönöm
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Kaphatnék tippet honnan érdemes vennem K hőelemet és hozzá tartozó szerkentyűt,amivel tudnàm mérni a kifolyó víz hőmèrsèkletèt? Visszanéztem a topikot,de azok a hirdetések már elavultak. Köszönöm előre is!
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Mennyire ajánlott egy kezdőnek egy Pidelt,alu bojleres ,Rancilio Silva gép? Gyárilag hány bar lehet a nyomása? Köszönöm szépen!
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok.
Nem szokásom egy hirdetésről véleményt kikérni,de ,ha lennétek jó fejek akkor erről a Lelitről képek alapján mi a véleményetek? [link][ Szerkesztve ]
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok.Lelit Biancaval kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Mit jelent pontosan a Pre Infusion illetve low flow, azt láttam videóban,hogy be lehet állítani, hány masodperc legyen alacsony nyomáson ez,de magára a kávé babra milyen hatással lesz az ízek alakulásánál,pl egy Gaggia Classic gép összehasonlítása esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok