Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz Viiktor1989 #137281 üzenetére
Nem jó. Adnak hozzá tampert. Arra lhet rakni 3d nyomtatott markolatot. Vagy külön robot tampert venni.
-
Kávé Kálmán
tag
válasz Viiktor1989 #137281 üzenetére
hejhó! Robot és a tömörítés. A közelmúltban, akik a tömörítésről publikáltak, többnyire arra jutottak, hogy annak intenzitása/ereje jóvel kevesebb jelentőséggel bír mint, amit korábban feltételeztek. Az őrlemény egyenletes eloszlatása (tömörítés előtt!!!), és a "síkbatömörítés" - feltételezve azt, hogy a megfelelő mennyiségű és finomságú őrlemény jutott a szűrőbe - összehasonlíthatatlanul fontosabb.
Ezt itt már 2-3x elmondtam, de most megfutom még egyszer, mert nekem óriási tanulság volt a Robot-tal, amikor egyszer otthonfelejtettem a tamper-et nyaraláskor, és kénytelen voltam a screen-nel tömöríteni. Hibátlan volt az eredmény, és nem kell mágusnak lenni. 2 és 3 ujjal is lehet vele tökéletesen tömöríteni. T Ö K É L E T E S E N. Ha jót tesz a léleknek, még egy szépen megmunkált, magától megfelelően tömörítő tamper, akkor persze meg lehet venni, ha amúgy nem a gyerek szájától kell megvonni a finomabb falatot emiatt, de nem szükséges. Most már számos Robot user van itt is. Tök hálás lennék, ha kipróbálnátok legalább egyszer ezt a módszert.
Hajrá!
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest