Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok, tudnátok tanácsot adni, hogy milyen vizet érdemes használni mert a NESTLÉ VERÁ-t használtam eddig Gaggia Classichoz de ez megszűnt, helyette esetleg valami más?
Köszönöm. -
lacko22
aktív tag
válasz
Szaszi-80-
üzenetére
Nekem is hasonló a tapasztalatom a Graef 702 vel, nekem mind a 3 alátét be va rakva és így darál jól, de pl vettem bravos classic kávét bele az nagyon ne jött be szinte ihatatlan koffeinbomba. Kollégám adott most Rioba platinumot a kék zacskóst, ez nem volt döglött és nagyon ízlik, Metroban lehet kapni és meglepő, 11 es fokozaton jön le 30 ml, a bravosnál 5 ös fokozatra kellett állítani de úgyis rossz ízű. Nem szabad megvenni ezeket az olcsó kommersz kávékat...
-
lacko22
aktív tag
Sztem rájöttem a hibára. Be kellett tennem mégegy alátétet. Így már jót őről a GRAEF CM 702. Az létezik hogy két hónap alatt ennyire kopna az őrlő? Már plusz két alátét került be hogy jó legyen a szemcseméret. Az elején jó volt csak a gyári alátétezés is.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy mi lehet a gond a technikámmal?
Adott egy GRAEF CM702 -es őrlő beletettem + 1 alátétet, a kávéfőző az GC 2013-as.
16-17-18 gramm őrleménnyel próbálom a dupla kosarat megtömni és 0-ás fokozaton vagy 4-es fokozaton is ugyanúgy hozza le a kávét kb ugyanolyan gyorsasággal és sok kávé jön le a tamperolás is mindegy neki ha izomból nyomom akkor is gyors meg ha lágyan akkor még gyorsabb. A kávé az kapuczíneres Jubileum friss. Nem rossz ízű a kávé de 15 mp után már teljesen kiszőkül. 20 percig melegítem főzés előtt a gépet. Mit változtassak szerintetek hol lehet a gond? Elromlott vajon? Régen nem volt ilyen, takarítottam a vakszűrővel /Tersoclean anyaggal/ és azután lett ilyen. Köszönöm. Elállítódhatott a nyomás?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest