Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Én meg úgy tudom, hogy a Ferrari egy szar autó, mert rengeteg cikket olvastam, hogy kigyulladtak. Az panaszkodik a Lelitre, aki esetleg belefutott egy rosszba, akinek működik az meg kussol és élvezi a vele készült kávét.
Én használtam az általad linkelt modellt és melegen ajánlom, nem csak halottam róla mendemondákat.
Jó a hőháztartása (nem zuhan drasztikusan a hőmérséklet csapolás közben), remek gőz, könnyen szabályozható PID, 3dl réz bojler, nem csavarodik. A pid-el nekem nem volt semmi bajom, a fél millás gépek egy részét is ilyen piddel szerelik. Az én 700 ezres gépembe is ilyen PID-volt és működött.
Az új gaggia nem ajánlott, kispórolták belőle a dolgokat.Surda: Sajnos már nem ezeken az árakon mozognak a gaggiak. Alap GB-k 50-60 körül vannak mostanában hirdetve, indexen láttam alap GC-t 75-ért, Pides GC 110 volt pár hete. Ki lehet még fogni jó áron a gaggiat, de egyre nehezebb.
-
Xabi78
aktív tag
Szia!
Kezdő kávézónak szerintem kb. mindegy, ezek közül melyik lesz, mert őrlemény minőségben olyan nagy különbség azért nem lesz köztük. Én a felsoroltak közül a Lelit Fred PL044MMT-t, vagy méginkább a legkisebb Fredet választanám, főként a fokozatmentes állíthatóság miatt, a különbséget meg jó minőségű kávékba ölném, hogy legyen mivel kísérletezni.
A Catler nagyon jól néz ki, tényleg. Kicsit túl van elektronikázva az én ízlésemnek, de nyilván egy Catler kávéfőző mellé ezt venném. Vagy egy geeknek
Csak érdeklődésből, milyen kávéfőző van mellette?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest