- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
Csápájev #90906 üzenetére
Burtto vagy netto 250 ezer amiket itt irtok?
Amugy en is azt gondolom, plane ha egyedulallo valaki, hogy meg a netto 250 ezer is igen keveske. Ha alberletet kell fizetned, akkor halal, ha van lakasod, es nulla hiteled melle, akkor el tudsz lenni vele.Egyebkent erdekes hogy elindult egy ilyen beszelgetes, en tobbszor gondolkoztam mar azon, hogy (mivel szeretem a kavet, meg a vele valo foglalkozas) meg az embereket, kiprobalni magam (bar lehehet ehhez mar picit idos vagyok), no de a lenyeg hogy mi lenne HA, na de gyerekkel, csaladdal, 250-bol? 250-et kerestem 10 evvel ezelott.
Az meg csak-csak OK hogy karrier valtas es otthagyom amit az elmult 13-14 evben csinaltam es huzok egy vonalat, na de a tobbivel mi lenne? -
paljoc
tag
válasz
Csápájev #90906 üzenetére
No, én például ismerek olyan személyt, ráadásul egész közelről, aki ennyit keres kb., és nem csak kávét kell készítenie, hanem ilyeneket főleg, napi tíz órában. Egy jó barista érdemeinek elismerése mellett is azért azt kell mondjam, kissé bonyolultabb procedúra a művelet!😱🙃/ès mindemellett nem is kivitelezhető félvállról véve, érdeklődés mentes hozzàállással/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest