- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
sz.zs. #85761 üzenetére
Tudom hogy ezzel egyedül vagyok, de én sokszor rácsodálkoztam már a magnéziumos BWT kancsós víz jó minőségére, annak ellenére hogy általában NORDA+Mg, meg DMdeszt+B+Mg "dizájner" vizeket használok. Nálam 260ppmes csapvízből csinál 150ppmes magnéziummal dúsított vizet és rámérve sem csinál savasabbat vagy lúgosabbat mint a felsorolt többi. Most is nagyon betalált nálam egy CARAVAN columbiai kávénál. Konkrétan az mgBWTs kancsós vízzel lett csak ugyan olyan mint amit a Double Shot-ban ittam. Berobbanóan gyümölcsös, édes, szirupos, brutálfinom presszókávé. Dizájner vízzel ugyanez nem jött ki. Lehet hogy alubojlernél nem szerencsés, meg látom hogy van ahol valami (akár a magnéziumosBWTs kancsós víz meg a magas hőmérséklet)eszi a bojlert, de nálam most ezzel a legfinomabb ez a kávé. És nem utolsó sorban most ezzel a legkevésbé fémes a kijövő vizem
Szerintem minden gépnél és kávénál meg kell találni a megfelelő vizet...bár ezt a témát mi pont ma reggel már személyesen is megbeszéltük egymással
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest